Abant & Gölcük’te ‘Karakadılar’ farkı

Kültür, doğa ve tatil turizmi denildiğinde ilk akla gelen firmalarından olan Karakadılar Turizm ve Seyahat Acentesi; hemen hemen her hafta düzenledikleri programlarına bir yenisini daha ekleyerek; misafirlerine Karakadılar ile Abant ve Gölcük farkını yaşattı

Genel - 03-12-2022 16:20

Kültür, doğa ve tatil turizmi denildiğinde ilk akla gelen firmalarından olan Karakadılar Turizm ve Seyahat Acentesi; hemen hemen her hafta düzenledikleri programlarına bir yenisini daha ekleyerek; misafirlerine Karakadılar ile Abant ve Gölcük farkını yaşattı.

Kültür ve doğa turizminin keyfini yaşadılar

Geçtiğimiz hafta sonu Sakarya ve İzmit’li gezi severler için, Melike Güçük organizasyonuyla Bolu Abant-Gölcük Turu düzenleyen Karakadılar Turizm ve Seyahat Acentesi; onlara doğa ile baş başa muhteşem bir gün yaşattı. Günü birlikte olsa stresten uzak kültür ve doğa turizminin keyfini yaşayan Sakarya ve İzmit’li gezginler; tatlı yorgunluklarını sucuk ve köfte ikramları ile attı. Oldukça eğlenceli geçen Abant-Gölcük Turunda bol bol fotoğraf çekerek, anılarını ölümsüzleştiren gezginler; Karakadılar Turizm ve Seyahat Acentesine ve kendileri gibi doğasever olan Rehberleri Melike Güçük’e çok teşekkür ederek, başka bir turda da bir araya gelmenin planını şimdiden yaptı.

Günün Diğer Haberleri