Demir, Gözütok ve Çekin'den Ali İnci’ye ziyaret

LC Haber Ajansı'nın Onursal Başkanı Mehmet Demir, Dış İlişkiler Temsilcisi Erol Gözütok ve Turizm ve Planlama Müdürü Mustafa Çekin; AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci‘yi İnci Grup'taki çalışma ofisinde ziyaret etti

Genel - 21-02-2021 22:13

LC Haber Ajansı'nın Onursal Başkanı Mehmet Demir, Dış İlişkiler Temsilcisi Erol Gözütok ve Turizm ve Planlama Müdürü Mustafa Çekin; AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci‘yi İnci Grup'taki çalışma ofisinde ziyaret etti.

Hendek Belediye Başkanlığı, TBMM 25. Dönem Sakarya Milletvekilliği ve 15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan, geçtiğimiz ayda Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine atanan Ali İnci’ye ziyaretler sürüyor. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün Sakarya ziyareti için memleketinde bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci’ye bir ziyarette; Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya İl Başkanı ve Katlı Pazaryeri Alışveriş Merkezi Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir, 15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkan Yardımcılarından Erol Gözütok ve Çekin Turizm Genel Müdürü Mustafa Çekin’den geldi. İnci ile Adapazarı İnci Gruptaki çalışma ofisinde kısa bir görüşme gerçekleştiren Demir, Gözütok ve Çekin; yeni görevinde “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

Günün Diğer Haberleri