MÜSİAD Sakarya Şubesi'nden Resim Sergisine Müzayedeye davet

Müstakil İş Adamları Derneği Sakarya Şubesi tarafından hazırlanan proje kapsamında Kahramanmaraş’ta depremzede çocuklar tarafından çizilen resimler, 17-18-19 Mart’ta Serdivan AVM’de sergilenecek. Sergiden elde edilen gelir ise bölgedeki depremzede çocukların ailelerine paylaştırılacak.

Genel - 13-03-2023 17:25

MÜSİAD Sakarya Şubesi tarafından hazırlanan ve Sakarya Valiliği’nce desteklenen ‘Renginiz, sesimiz’ isimli proje kapsamında Sakarya’dan Kahramanmaraş'a giden 8 kişilik ekip, 2 gün boyunca çok sayıda çadırkenti ziyaret ederek depremzede çocuklarla bir araya geldi. Proje kapsamında; çocuklarla oyun oynayan ve resim yapmalarını sağlayan ekip üyeleri, çocukların resimlerini ve hikayelerini tek tek topladı. Hazırlanan 6 metrelik kanvas tabloya el baskısı yapan çocuklara resim defteri ve boyalar hediye edilirken yaklaşık 3 bin depremzede çocuğa ulaşıldı.

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan MÜSİAD Sakarya İl Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, “Yaşanan deprem felaketinden sonra; MÜSİAD Sakarya olarak ilk günden itibaren bu yana tüm gücümüzle buradaki vatandaşlarımızın, depremzede kardeşlerimizin yanında olduk. Depremi yaşayan çocukların burada kendi hayallerini resmetmelerini ve o hayalleri şehrimize taşımayı hedefliyoruz. 17-18-19 Mart tarihinde Sakarya’da düzenlenecek sergiye tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Orada çocuklarımızın resimlerini sergileyeceğiz ve inşallah elde edeceğimiz geliri bölgedeki ailelere göndereceğiz” ifadelerini kullandı.

17-18-19 MART’TA SERGİLENECEK

MÜSİAD Sakarya Şubesi tarafından hazırlanan ‘Renginiz, sesimiz’ projesi kapsamında Kahramanmaraş’taki depremzede çocukların hazırladığı resimler ve çocukların el izlerinden oluşan 6 metrelik kanvas tablo; 17-18-19 Mart tarihinde Serdivan AVM’nin zemin katında sergilenecek. Sergi ve satışlardan elde edilen gelirler ise Kahramanmaraş’taki depremzede ailelere eşit şekilde dağıtılacak.

 

Günün Diğer Haberleri