Genel
Giriş Tarihi : 03-12-2022 16:20   Güncelleme : 03-12-2022 16:20

Abant & Gölcük’te ‘Karakadılar’ farkı

Kültür, doğa ve tatil turizmi denildiğinde ilk akla gelen firmalarından olan Karakadılar Turizm ve Seyahat Acentesi; hemen hemen her hafta düzenledikleri programlarına bir yenisini daha ekleyerek; misafirlerine Karakadılar ile Abant ve Gölcük farkını yaşattı

Abant & Gölcük’te ‘Karakadılar’ farkı

Kültür, doğa ve tatil turizmi denildiğinde ilk akla gelen firmalarından olan Karakadılar Turizm ve Seyahat Acentesi; hemen hemen her hafta düzenledikleri programlarına bir yenisini daha ekleyerek; misafirlerine Karakadılar ile Abant ve Gölcük farkını yaşattı.

Kültür ve doğa turizminin keyfini yaşadılar

Geçtiğimiz hafta sonu Sakarya ve İzmit’li gezi severler için, Melike Güçük organizasyonuyla Bolu Abant-Gölcük Turu düzenleyen Karakadılar Turizm ve Seyahat Acentesi; onlara doğa ile baş başa muhteşem bir gün yaşattı. Günü birlikte olsa stresten uzak kültür ve doğa turizminin keyfini yaşayan Sakarya ve İzmit’li gezginler; tatlı yorgunluklarını sucuk ve köfte ikramları ile attı. Oldukça eğlenceli geçen Abant-Gölcük Turunda bol bol fotoğraf çekerek, anılarını ölümsüzleştiren gezginler; Karakadılar Turizm ve Seyahat Acentesine ve kendileri gibi doğasever olan Rehberleri Melike Güçük’e çok teşekkür ederek, başka bir turda da bir araya gelmenin planını şimdiden yaptı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni