Siyaset
Giriş Tarihi : 21-02-2024 15:07

Abdulgafur Cevher, YRP Sapanca Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu

Yeniden Refah Partisi’nden (YRP) Sapanca Belediye Meclis Üyesi 1.Sıra Adayı olan Abdulgafur Cevher, adaylığını kamuoyuyla paylaştı.

Abdulgafur Cevher, YRP Sapanca Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu

Adaylığını açıklayan Cevher, “Yeniden Refah Partisi’nden Sapanca Belediye Meclis Üyesi 1.Sıra Adayı olduk. Sapanca’da doğup büyüyen biri olarak, Milli Görüş Belediyecilik anlayışının Sapanca’mızda var olması için elimizden geleni yapacağız. Haklımızdan destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Sapanca Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Abdulgafur Cevher kimdir?

12.10.1982 Sapanca doğumlu Abdulgafur Cevher, Hacımercan Mahallesi’nde ikamet etmektedir. Hacımercan ilk öğretimin ardından Orta okulu Sapanca Şehit Albay Güner Ekici, Lise Eğitimini ise Sapanca Meslek Lisesin de tamamlamıştır. Gençlik yıllarında Milli Görüş’ün çeşitli kademelerinde görev almıştır. 2016 Erbakan Vakfı Sapanca Kurucu İlçe Başkanlığı, 2018’de kurulan Yeniden Refah Partisi’nin Sapanca Kurucu İlçe başkanlığı ve 2 Dönem ilçe başkanlığı görevinde bulunmuştur. Özel bir sektörde Tedarikçi Kalite Geliştirme Yönetici görevi yapmakta olan Cevher, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni