Genel
Giriş Tarihi : 14-09-2022 16:09   Güncelleme : 14-09-2022 16:09

ABP Genel Başkanlığı LC Haberi Genel Başkanlık Merkezi’nde konuk etti

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Hamza Yurtpınar, LC Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Levent Candan’ı konuk ettiler

ABP Genel Başkanlığı LC Haberi Genel Başkanlık Merkezi’nde konuk etti

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Hamza Yurtpınar, LC Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Levent Candan’ı konuk ettiler.

Uluslararası Gazeteciler Derneği Sakarya İl Temsilcisi Levent Candan ve LC Haber Genel Koordinatörü Engin Kuvel’i Genel Merkez Binasında misafir eden Teşkilat Başkanı Hamza Yurtpınar, partisi ve siyaset gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. ABP olarak 56 il de Yargıtay’dan resmi olarak alındı belgesi ile kongrelerini gerçekleştirdiklerini  ve herhangi bir sıkıntıları olmadığını belirten Yurtpınar, ‘’Şartları tamamladık, parlamentoya güçlü bir şekilde gireceğiz inşallah. Edirne’den Kars’a tüm iller de teşkilatlarımız ve bölge başkanlıklarımız var. Bu sistem başka hiçbir partide yok. Biz bölgedeki il başkanlarının raporları doğrultusunda sorunları yer ve zamanında görerek çözümler üretiyoruz. 325 ilçemizde kuruluş gerçekleştirdik ve ABP olarak ‘gidemediğimiz yer bizim değildir’ gözüyle çalışmalarımızı aralıksız ve yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. ‘’ dedi. 

Herkes hak ettiğini almalı

Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı olarak 81 vilayete ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Hamza Yurtpınar, ülkece bir çok sorunun tekrar ettiğini, bazı durum ve konulardan dersler çıkartılmadığını ve bunun sebeplerinden birinin de liyakat mevzusu olduğunun altını çizerek, ‘’ Vatandaş 98 puan almış fakat mülakatı aşamamış.  Bunun gibi muzdarip durumda olan gençlerle karşılaşıyoruz. KPSS’den puanı ve diploması olmayan kişilerin atanması gibi durumlar yaşanıyor ve elbette belirli görev ve makama liyakatsiz yani uygunluk, yeterli kapasite ve donanımı olmayan kişilerin getirilmesi de bir çok sorunu beraberinde getiriyor.  Ülkenin en büyük sorunlarından birisi de budur. ‘’ diye konuştu. 

İnanılmaz boyutlarda israf var

Anadolu Birliği Partisi olarak yapacakları icraatlardan birinin de olmazsa olmaz şeklinde vurgu yaparak yerli üretimin önünün açılması olduğunu belirten Yurtpınar, ‘’Bu konu son derece önemli, çiftçimizin üretim yaparken hiçbir şekilde mazot ücreti alınmaması gerekiyor. Saraydaki ödeneklerden tutun,  makam araçları, şatafatlı hayat ile lükse ve israfa son verilirse birçok konu için kaynak kendiliğinden oluşacaktır. Maalesef bu konulara dikkat edilmediği gibi fedakarlık da yapılmıyor.’’ dedi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin her zaman çok güçlü bir devlet olmasından yana  olduklarını belirten Yurtpınar, ‘Bu vatan hepimizin’ şeklinde birlik mesajı vererek sözlerine son verdi.

Uluslararası Gazeteciler Birliği Sakarya İl Temsilcisi Levent Candan, kendilerini konuk eden ve göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı başta ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Hamza Yurtpınar’a çok teşekkür etti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni