Genel
Giriş Tarihi : 20-11-2023 18:03

Aday adayı Şehit’ten LC Haber’e ziyaret

2024 Mart ayında yapılması planlanan Yerel seçimler öncesinde belediye başkan aday adayları sahada boy göstermeye başladı. AK Parti Serdivan Belediye Başkan aday adayı Mehmet Şehit, LC Haber’i ziyaret etti.

Aday adayı Şehit’ten LC Haber’e ziyaret

Erenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve önceki dönemde yaptığı faaliyetlerle adını çokça duyuran Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği eski başkanı Mehmet Şehit; www.lchaber.com imtiyaz sahibi ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Sakarya Temsilcisi Levent Candan’ı ziyaret etti.

Dostça geçen ziyarette, gündem maddesi yerel seçimlerdi. Salı günü aday adaylığını resmiyete kavuşturacağını söyleyen Şehit; beraberindeki heyetiyle birlikte Candan ile istişarede bulundu. Serdivan ile alakalı projelerinden bahseden Şehit, “başkanlığa geçmek nasip olursa, bütün Serdivan’ın belediye başkanı olacağım” ifadelerini kullandı.

Yapılan istişarelerin ardından Levent Candan, nazik ziyaretinden dolayı Şehit’e ve ekibine teşekkür ederken; Şehit ise ziyaretten çok  memnun kaldığını belirtti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni