Genel
Giriş Tarihi : 16-01-2023 23:30   Güncelleme : 10-02-2023 22:20

Adem Tok İnşaat ve Yatırım Ofisi Cadde 54’te hizmete açıldı

Sakarya’nın tanınmış iş insanlarından Adem Tok’un sahibi olduğu Adem Tok İnşaat ve Yatırım Ofisi düzenlenen açılış töreni ardından Serdivan Cadde 54 AVM F1 Blok K: 3 NO

Adem Tok İnşaat ve Yatırım Ofisi Cadde 54’te hizmete açıldı

Sakarya’nın tanınmış iş insanlarından Adem Tok’un sahibi olduğu Adem Tok İnşaat ve Yatırım Ofisi düzenlenen açılış töreni ardından Serdivan Cadde 54 AVM F1 Blok K: 3 NO.308’de hizmete başladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ile Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu’nun telgraflar ile Adem Tok’a tebriklerini ilettikleri Açılış törenine; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar, Ak Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Yedek Üyesi Serhat Karademir, İMKON Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Mücahitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ile siyasiler iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Adan Z’ye anahtar teslim 

Açılış ardından İnşaat ve yatırım ofisi hakkında bilgiler veren Adem Tok “Firmamız 25 yıldır Sakarya faaliyet göstermekte. İnşaat dekorasyon alanında Sakaryalılara hizmet etmekteyiz. 15 Temmuz Bulvarı’nda Filli Boya bayisi olduğumuz inşaat malzemeleri satış dükkânımız var. Serdivan İlçesinde de bir şubemiz olsun istedik. AVM’ler günümüzde alışveriş olduğu kadar yaşam merkezi de oldu. Dolayısı ile çağa ayak uydurmamız gerekiyor. Bugün burada İnşaat ve yatırım ofisimizi Cadde54 AVM’de hizmete açtık. Ofisimizde bir İç Mimarımız iki de saha personelimiz çalışacak. Ana muhasebemizde bu ofiste olacak. Cadde 54 AVM’de 900 adet ofis var. Bu ofisler için yenilenme ve tadilat işlerini yapıyoruz. Babamızdan aldığımız tecrübe ve birikimle ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu yaşam merkezinde ki insanların tüm inşaat ihtiyaçlarını firma olarak ivedilikle karşılamaktayız. Cadde 54 AVM’de ki ofislerinin sadece dekorasyonlarını değil A’dan Z’ye tasarımını yaparak anahtar teslim şeklinde teslim ediyoruz. Bu günden sonra yap satışlarımızla alakalı tüm projelerimizi bu ofiste konuşacağız. Müşterilerimizi yine bu ofisimizde ağırlayacağız. Projelerimizi ve yatırımlarımızı bu ofisimizde planlayarak müşterilerimize sunacağız” dedi.

Devam eden projelerimiz var.

Konuşmasında, Sakarya’da 25 yıllık tecrübe, birikim hizmet kalitesiyle ile yükselen bir değer olduklarına dikkat çeken Adem Tok; “Serdivan’da iş merkezi projemiz var. Üç villa projemiz var. Çarşı merkezinde üç adet iş merkezi projemizin yanı sıra devam eden inşaatlarımız var” diyerek yapsat, dekorasyon ve tasarımların yanı sıra bayiliğini aldıkları bir şömine firması ile sektörde hizmete devam ettiklerini söyledi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni