Siyaset
Giriş Tarihi : 12-11-2023 14:16

AK Partili Azman: Arifiye’de artık ‘ben de varım’ diyecek

AK Parti Arifiye Belediye Başkan Aday Adayı Erkan Azman, LC Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Levent Candan ve ekibini ziyaret etti. Seçim çalışmalarını anlatan AK Partili Aday Adayı Azman; “Arifiye’de artık ‘ben de varım’ diyecek” dedi.

AK Partili Azman: Arifiye’de artık ‘ben de varım’ diyecek

Seçim yarışında adayların açıklamasına kısa bir süre kalırken, aday adayları sahalarda kendilerini tanıtmaya devam ediyor. Partisine yaptığı hizmetlerle ve üstün başarısıyla tanılan AK Parti Arifiye Belediye Başkan Aday Adayı Erkan Azman, şimdi de Arifiyelilere hizmet etmek için adaylığa başvurdu. www.lchaber.com İmtiyaz Sahibi ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Sakarya Temsilcisi Levent Candan’ı ziyaret eden Azman, Arifiye ile ilgili projelerinden bahsetti.

Arifiye’de işsiz bir tane genç bırakmayacağız.

“Arifiye’miz yaklaşık üç dönem önce belediye oldu. Biz yeni dönemde yapılan hizmetlerin üstüne koyarak yeni hizmetler yapmayı düşünüyoruz. Özellikle şehircilikle alakalı çalışmalarımız, konut ve arsa projelerimiz var. Şehri yeniden yapılandırmayı düşünüyoruz. Ulaşımla alakalı tespit ettiğimiz sıkıntılar var, onları gidereceğiz. Arifiye’nin bütünleşmesiyle ilgili eksikler görüyoruz. Onları hızlı bir şekilde giderip, birleşik bir Arifiye ortaya çıkaracağız. Arifiye’de işsiz bir tane genç bırakmayacağız.

“Arifiye’de artık ‘ben de varım’ diyecek”

Sakarya’da turizm alanında Arifiye’de artık bu süreçten sonra ‘ben de varım’ diyecek. Özellikle Sapanca Gölü kıyısında çalışmalar yapacağız. Arifiye’nin dağlık bölgesinde çam ormanlarımızın bulunduğu yerde daha önce hastane projesi vardı. Yaklaşık 30 yıl öncesine ait bir proje. Nasip olursa biz ona da el atacağız. Onun dışında turizmle alakalı konaklama çalışmamız olacak.

“Yeni bir Arifiye oluşturacağız

Yeni bir şehir merkezi düşüncemiz de var. Bununla ilgili arkadaşlarımız taslak proje hazırlıyorlar. Eskişehir yolu üzerinde yeni bir Arifiye oluşturacağız. Belediye binası, emniyet binası, jandarma gibi resmi dairelerin de içinde bulunacağı çok güzel bir vizyon projemiz var. Bölgedeki şehirliler ve esnaflar gelip buradan toptan alışverişlerini yapabilecekler. Doğu Marmara Bölgesi’nin en işlevsel ticaret bölgesini oluşturacağız Allahın izniyle. Öte yandan Sakarya Nehri çevresinde de restorasyon yapacağız. Hem turizm manasında hem konut manasında çalışmalarımız olacak.

“Kent, konut ve arsa” projesi

Arifiye in kendi öz kaynaklarını daha verimli bir şekilde kullanarak borçsuz ve ekonomisiyle güçlü bir belediye oluşturacağız. Böylelikle hizmet ederken maddi kaygılardan kurtulacağız. Amacımız Türkiye'de örnek bir ilçe belediyesi örneği ortaya koyarak herkesin gıptayla baktığı çalışmalara imza atmak. Vizyon bir Arifiye vaadinde bulunuyoruz. Sanayisi, tarımı, turizmi ve şehirciliği ile örnek bir Arifiye ve Sanayinin ve ticaretin kalbi olan bir Arifiye göreceksiniz. Eşit ve adaletli bir yönetim sergileyeceğiz. Her kesimin belediye başkanı olacağız. Bu doğrultuda herkesin oyuna talibiz. Arifiye tarihinin en yüksek oy oranını almayı vadediyoruz.

“Halka hizmeti, hakka hizmet olarak görüyorum

Öncelikle parti teşkilatım ve büyükşehir belediye başkanımız ile tam bir koordinasyon içinde hizmet edeceğim ayrıca tüm sivil toplum (STK) temsilcilerimiz ve kıymetli muhtarlarımız ile istişare ederek toplum yararına olan tüm projelerde ilçe esnaf ve halkımızın da görüşlerini alacağımı peşinen taahhüt ediyorum. İlçemize hizmet ederken sadece Ankara’dan gelen ve gelecek olan ödeneklere bağlı kalmayacağım. Arifiye ilçemizin kendi öz gelirlerini artırmak için ciddi projelerimin olduğunu belirtmek istiyorum. halka hizmet hakka hizmet olarak gördüğüm bu yolda tüm Arifiyeli seçmenden destek bekliyorum” açıklamalarında bulundu.

Erkan Azman kimdir?

Atatürk Üniversitesi Hakla ilişkiler ve tanıtım bölümü mezunu olan AK Partili aday adayı Erkan Azman Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi son sınıf öğrencisi. Aynı zamanda Sakarya Genç Düşünce Platformu Başkanı, Sivil Toplum Hareketleri STK’lardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Sivil Toplum Platformu (SASTOP) eş başkanı olan Azman; inşaat sektöründe ticaretle uğraşıyor. Evli ve dört çocuk babası.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni