Siyaset
Giriş Tarihi : 20-02-2024 17:10

Alpaslan Kılıç: Gençlerimizi spora teşvik edeceğiz

İYİ Parti Sapanca Belediye Başkan adayı Alpaslan Kılıç ve İYİ Parti İlçe Başkanı Erdem Şıkkibar ile birlikte İYİ Parti yönetim kurulu, SOFFDER Sapanca Off Rood Kulübünü ziyaret etti.

Alpaslan Kılıç: Gençlerimizi spora teşvik edeceğiz

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Sapanca'da adeta seçim dengelerini değiştiren Alpaslan Kılıç ve İYİ Parti Sapanca İlçe Başkanı Erdem Şıkkibar ile birlikte yönetim kurulu üyeleri, SOFFDER Sapanca Off Rood Kulübünü ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklama İYİ Parti'li Başkan adayı Alpaslan Kılıç, "Doğayı koruyarak kullanmalıyız. Bu hususu göz ardı etmeden, Turizm kenti Sapanca'mıza tanıtım ve etkinlik olarak önemli kazanımlar sağlayan, dernek mensuplarının ihtiyaçları, düşünceleri ve etkinlikleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunmaya geldik. Sporun her türlü branşı ve etkinlikleri, destekleyeceğimizi bir kez daha ifade etmek isteriz. Sapanca'mıza Açık saha spor alanları, Salon sporları için Kapalı Spor salonu ve Su sporları ile ilgili her türlü yatırım be destek yapılacaktır. Gençlerin spora teşvik ve yönlendirilmesi için her türlü çaba içinde olunacaktır. Sapanca sporun her dalında başarılı sporcular çıkmıştır. Bundan sonra da çalışmalara ağırlık verilecektir" ifadelerini kullanarak misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni