Genel
Giriş Tarihi : 18-12-2022 20:46   Güncelleme : 18-12-2022 20:46

Alperen Ocakları’ndan LC Haber’e ziyaret

Alperen Ocakları Sakarya İl Başkanı Furkan Çil, beraberinde ki İl Genel Sekreteri Hüseyin Ergün, ve İl Teşkilat Başkanı Berat Buğra Ergün’le birlikte LC Haber’i ziyaret etti

Alperen Ocakları’ndan LC Haber’e ziyaret

Alperen Ocakları Sakarya İl Başkanı Furkan Çil, beraberinde ki İl Genel Sekreteri Hüseyin Ergün, ve İl Teşkilat Başkanı Berat Buğra Ergün’le birlikte LC Haber’i ziyaret etti.

Bir süre önce göreve gelen Alperen Ocakları Sakarya İl Başkanı Furkan Çil, Alperen Ocakları İl Genel Sekreteri Hüseyin Ergün ve İl Teşkilat Başkanı Berat Buğra Ergün LCHABER’i ziyaret etti.  Sakarya İl Başkanı Furkan Çil, ziyarette, LC Haber İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Candan ile Sakarya’nın gündemine ilişkin bilgi alışverişinde bulundu. Çil, konuşmasın da LC Haber’i yakından takip ettiklerini belirterek yayın hayatında başarılar diledi.  

Alperen Ocakları Sakarya İl Başkanı Furkan Çil, konuşmasının devamında son yıllarda haberlere konu olan kötü alışkanlıkların gençler arasında yaygınlaştığına dikkat çekerek; “Sakarya’da başta uyuşturucu olmak üzere kumar gibi kötü alışkanlıkların önüne geçilmesi elzemdir. Alperen Ocakları Sakarya İl Başkanlığı olarak Gençlerin topluma kazandırmak açısından bir çalışma içindeyiz. Çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmeleri sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve benzeri zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları için elimizden geldiğince çaba gösteriyoruz. Bu zararlı alışkanlıkların önüne geçilebilmesi için İl Emniyet müdürlüğü ile işbirliği içinde çalışıyoruz” dedi.

LC HABER LC Haber İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Candan ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Furkan Çil ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

Alperen Ocakları Sakarya İl Başkanı Furkan Çil’in Öz Geçmişi;

19.09.1995 tarihli Erzurum doğumluyum, ilkokula memleketim Erzurum’da başladım. İlkokul öğrenimimi doğduğum köyde tamamladım. Ortaokul öğrenimimin 1.5 yılını Köprüköy  ilçesinde yatılı şekilde bitirdim ve kalan 1.5 yılını ise ailemle birlikte göç ettiğim Sakarya ilinin Adapazarı ilçesindeki Vali Mustafa Uygur Ortaokulu’nda tamamladım. Lise öğrenimime ise şimdiki adıyla Ümit Erdal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde, Makine Mühendisliği bölümünde devam ettim. Lise öğrenimi boyunca eğitim görürken bir yandan birçok işte çalıştım. 2020 yılında evlendim ve şuan bir çocuk babasıyım.

İş Deneyimi :

2009 yılında Adapazarı ilçesinde lastikçide çırak olarak işe başladım. 2 yıl çalıştıktan sonra ayrıldım. 2011-2012 yıllarında baba mesleği olan inşaat sektöründe çırak olarak çalıştım. 2012 yıllarının sonunda şuanki devam ettiğim hafriyat sektöründe çırak olarak çalışmaya başladım. 2016 yılına kadar aynı firmada operatör olarak devam ettim. 2016 yılında kendi iş makinemi satın alarak kendi firmamı kurdum. 2019 yılına kadar devam ettim. Daha sonra bazı sebeplerden dolayı kendi firmamı kapatıp eski çalıştığım firmada şantiye şefi olarak devam ettim. 2019 yılından 2022 yılına kadar aynı firmada devam ettikten sonra 2022 yılında tekrar kendi hafriyat firmamı kurarak iş makinesi satın aldım. Şuanda aynı sektörde faaliyet gösteriyorum.

Siyasi Deneyimi :

2012 yılından 2014 yılına kadar öğrenim gördüğü lisenin Ülkü Ocakları Başkanı olarak görev yaptım. Daha sonraki dönemlerde resmi olarak herhangi görev yapmadım fakat bir ideolojik düşünce sahibi olarak gerekli sorumluluklar üstlendim. 2021 yılında Büyük Birlik Partisi Serdivan İlçe Teşkilatı bünyesinde yer aldım ve aynı zamanda yine Serdivan Alperen Ocakları’nda birçok faaliyette bulundum.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni