Siyaset
Giriş Tarihi : 02-01-2024 17:51

Arifiye Aday Adayı Murat Ak’a STK’lardan yoğun destek

Sakarya’nın önemli STK’larından oluşan Anadolu Platformu, AK Parti Arifiye Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Murat Ak’a desteğini açıkladı.

Arifiye Aday Adayı Murat Ak’a STK’lardan yoğun destek

31 Mart Yerel Seçimlerine kısa süre kala adaylar boy göstermeye devam ediyor. Esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Arifiye Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Murat Ak’a Sakarya STK’larından destek geldi. Kendisinin başkanlık yaptığı Sakarya Erzurumlular Derneği’nin de içinde bulunduğu Sakarya Anadolu Platformu ile birlikte Sakarya Ordulular Derneği, Sakarya Samsunlular Derneği ve Sarıkamış Platformu AK Parti Arifiye Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Murat Ak’a destek verdiğini açıkladı.

 

Platforma üye olan; Sakarya Ağrılılar Derneği Başkanı Mehmet Berke, Sakarya Gaziantepliler Derneği Başkanı Mehmet Durak, Sakarya Vanlılar Derneği Başkanı Agit Koç

Kars, Ardahan, Iğdır Yardımlaşma ve Kültür Derneği (KAIDER) Başkanı Gürsel Baltacı Arifiye Aday Adayı Dursun Murat Ak ile birlikte halk ziyaretinde bulundu.

Kendisine destek verenlere teşekkür eden AK Parti Arifiye Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Murat Ak, “desteklerini esirgemeyen Anadolu Platformu üyesi derneklerimize ve diğer STK’larımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Dernek başkanlarımla birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Halkın sorunlarını dinledik. Arifiye’miz için canla başla çalışarak, yeni bir Arifiye ortaya çıkaracağız” açıklamalarında bulundu.

Dursun Murat Ak’a desteğini açıklayan Sakarya Anadolu Platformu ise, “Anadolu Platformu olarak 2023 Genel Seçimlerinde 7 Anadolu İlimizin ve 1 Platformun desteğiyle, Sakarya il genelinde yapılan seçim çalışmasıyla HDP’nin 12.000 oy gerilemesi sağladık. Önümüzdeki 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde ise Arifiye ilçesinde Dursun Murat Ak’ı destekleme kararı aldık. Platformun haricinde Karadeniz illerimizden 2 ilin derneği de destek verme kararı aldı. Bu noktada Ankara’da Sakarya Milletvekillerimizi ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali İhsan Yavuz’u ziyaretlerinde, derneklerimizin ve platformumuzun desteklediği AK Parti Arifiye Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Murat Ak’ın aday gösterilmesi durumunda Arifiye’de çok rahat bir şekilde seçimi kazanacağına inancımız tam” şeklinde konuşarak destek verdiğini açıkladı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni