Genel
Giriş Tarihi : 22-03-2023 00:37

ASRİAD Sakarya ilk il dışı ziyaretini Konya’ya gerçekleştirdi

Kısa adı ASRİAD olan Asrın İş Adamları Derneği Sakarya Şubesi ilk il dışı ziyaretini gerçekleştirdiği ASRİAD Konya şubesiyle karşılıklı kardeşlik protokolü imzaladı. Rıdvan Ulusal Başkanlığında 15 kişilik bir yönetim kurulu üyesiyle birlikte Mevlana’nın şehri Konya’ya bir çıkarma yapan ASRİAD Sakarya Şubesi burada kardeş şehir Konya Şubesi tarafından ağırlandı.

ASRİAD Sakarya ilk il dışı ziyaretini Konya’ya gerçekleştirdi

İlk olarak Konya Şubesine geçerek burada karşılıklı protokol imzalayan Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ile Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ birbirlerine sundukları hediyelerin ardından iki şube faaliyetleri, çalışmaları ve projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Şube binasındaki toplantının ardından; her iki şubenin Başkan ve yöneticileri bu yıl on dokuzuncusu düzenlenen Uluslararası Konya Tarım Fuarına geçti.

Uluslar arası Tarım Fuarına Ziyaret Edildi

20 ülkeden 461 firma ve temsilcinin katıldığı Tarım Fuarını gezerek incelemelerde bulunan ASRİAD Sakarya ve Konya burada çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi. Burada Sakarya’dan gelen katılımcıların standları da ziyaret edildi.

Sakarya’dan gelen misafirlerini hızlı tren garına kadar uğurlayan Konya şubesi, kendilerine yapılan bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ve yönetime teşekkür ederek her zaman beklediklerini söyledi. Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ise Konya ziyaretinde kendilerine gösterilen yakın ilgi ve sevgiden dolayı kardeş şehir Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ ve yönetimine teşekkür ederek Sakarya’ya beklediklerini söyledi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni