Ekonomi
Giriş Tarihi : 06-05-2023 19:42

ASRİAD Sakarya, İş Geliştirme ve Ticaret toplantısına katıldı

ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal, ASRİAD Genel Merkezi tarafından 196’ncisı düzenlenen. İş Geliştirme ve Ticaret toplantılarına katıldıklarını belirterek “Sakarya’ da önümüzdeki günler içersin de yapılması planlanan kendine has formatı olan İş Geliştirme ve Ticaret toplantısını Sakarya İş dünyası çok sevecek.” dedi.

ASRİAD Sakarya, İş Geliştirme ve Ticaret toplantısına katıldı

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Sakarya Şubesi Başkanı Rıdvan Ulusal, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ASRİAD Genel Merkezi tarafından İstanbul’da gerçekleşen iş geliştirme ve ticaret toplantılarına katılım sağladıklarını söyledi. Şube Başkanı Ulusal, oldukça verimli geçen  toplantıya ilişkin yaptığı açıklamasında, “ASRİAD Sakarya Şube yönetim Kurulu, 4 Mayıs 2023 Perşembe günü ASRİAD Genel Merkezi tarafından 196’ncisı gerçekleştirilen, 5,5 yıldırı aralıksız devam eden İş Geliştirme ve Ticaret toplantılarına katıldık. ASARİAD Sakarya Şubesi olarak bu güne kadar bir çok ticaretin gelişimine ilişkin toplantıları katılarak bir çok tecrübeler elde ettik. Bu tecrübelerimize İstanbul’da gerçekleştirilen toplantı ile bir yenisini daha ekledik.  Toplantı ardından yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ASRİAD genel merkezimizi ziyaret ettik. Genel Başkan Yardımcımız Kastamonu Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmazer’e Genel Başkanımız Adnan Danışman’a hitaben tablomuzu hediye ettik. Haziran ayında gerçekleştireceğimiz 1. Olağan genel kurulumuzla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

Korkmaz ve Dede’yi ziyaret ettik

Şube Başkanı Rıdvan Ulusal, “Genel Merkez yönetim kurulu üyelerimizden Korkmaz Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Korkmaz ve Cevher Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Dede ile Ferizli OSB’de yapmış oldukları yatırımlar hakkında da karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunduk. Şehrimize yapmış oldukları yatırımlardan dolayı kendilerine teşekkür ettik” diye söyledi.

Sakarya iş dünyası çok sevecek

Açıklamasında, Konya ve İstanbul ardından sırası ile Bolu ile Bursa İlerinde ki ASRİAD Şubelerini ziyaret edeceklerini  dile getiren ARİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal “ASRİAD’ ın  ülkemiz genelinde 20 şubesi  Yurt dışında ise 10 şube ve temsilcilikleri var. Şubelerimizi sırası ile ziyaret etmeyi amaçlıyoruz. Sakarya’ da önümüzdeki günler içersin de yapılması planlanan kendine has formatı olan İş Geliştirme ve Ticaret toplantısını Sakarya İş dünyası çok sevecek. Ticaret toplantılarının 2023-2024 döneminin açılış toplantısında gongu çalmak için ASRİAD Genel Merkezi İş Geliştirme Başkanı Engin Doğan ile Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca katılacak.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni