Siyaset
Giriş Tarihi : 15-08-2023 17:45

ASRİAD Sakarya Milletvekili Kocacık’ı ağırladı

ASRİAD Sakarya Şubesi, 28. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ertuğrul Kocacık’ı ağırladı. Milletvekili Kocacık “Sakarya’mıza değer katan iş dünyamızın her daim yanındayız” dedi.

ASRİAD Sakarya Milletvekili Kocacık’ı ağırladı

ASRİAD Sakarya Şubesi haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı dernek hizmet binasında gerçekleşti. Şube Başkanı Rıdvan Ulusal’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda 28. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık’ta yer aldı.

İadeyi ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal “Haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Milletvekilimiz Sn.Ertuğrul Kocacık’ın derneğimizi ziyareti aynı zamanda da toplantımıza iştirak etmesi bizleri ayrıca mutlu etti. Milletvekilimize ASRİAD Sakarya şubemizin faaliyetleri hakkında bilgiler verdik. Güncel ekonomik gelişmeler hakkında karşılıklı istişarelerde bulunduk. Şehrimiz ve ülkemizle alakalı çalışmalarımızı anlattık. Görüş ve düşüncelerimizi dile getirdik. Ankara’da ki ziyaretimiz ardından bize iadeyi ziyaret yapmış oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. ASRİAD camiası ve üyelerimiz için güzel bir toplantı ve ziyaret oldu. Önümüzdeki süreçte ilimiz ve ülkemize yönelik yapacağımız çalışmalarda kendisi ile iletişim halinde olacağız” diye konuştu.

Kocacık; İş dünyamızın her daim yanında olacağız

ASRİAD ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşan Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık; “ASRİD Sakarya Şubesini ziyaret ederek kıymetli iş adamlarımızla Hasbihal edip verimli bir Program gerçekleştirdik Şube Başkanımız Rıdvan Ulusal ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum Sakarya’mıza değer katan iş dünyamızın her daim yanındayız. “dedi.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni