Genel
Giriş Tarihi : 30-12-2022 15:41   Güncelleme : 30-12-2022 15:41

ASRİAD Sakarya’da kuruldu

ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal, sağlam inanç, kaliteli iş, Hakk'ın ve sabrın egemenliğinden hareketle yola çıkan ASRİAD’ın şehrimizin ve ülkemizin üretim, istihdam ve ihracat eksenli çalışmalarına yön vermek için var gücüyle çalıştığını söyledi

ASRİAD Sakarya’da kuruldu

ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal, sağlam inanç, kaliteli iş, Hakk'ın ve sabrın egemenliğinden hareketle yola çıkan ASRİAD’ın şehrimizin ve ülkemizin üretim, istihdam ve ihracat eksenli çalışmalarına yön vermek için var gücüyle çalıştığını söyledi.

Kısa adı ASRİAD olan Asrın İşadamları Derneği, Sakarya’da hayat geçti. ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal, kuruluş açıklamasında; "Önce Nitelik vizyonu ile çıkmış olduğumuz bu yolda Sakaryamızın ve ülkemizin iktisadi kalkınmasına nitelikli insan ve nitelikli iş gücü üreterek değer kazandırmak öncelikli hedefimizdir. Fıtrata uyumlu, değer yargılarına dayalı ve yaşayan bir ekonomi üretmek, gelir ve servet dağılımının hakkaniyetli ve sürdürebilir bir düzleme ulaşmasını sağlamak misyon ve vizyonumuzun gereğidir. ASR kök kavramıyla, insanlık için kesintisiz bir şekilde; sağlam inanç, kaliteli iş, Hakk'ın ve sabrın egemenliğinden hareketle yola çıkan ASRİAD, "Türkiye Yüzyılı"nda şehrimizin ve ülkemizin üretim, istihdam ve ihracat eksenli çalışmalarına yön vermek için var gücüyle çalışmaktadır. ASRİAD Sakarya şubemizin, şehrimize, ülkemize ve ümmetimize hayırlı olmasını yüce Allah'tan niyaz ederiz” dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni