Genel
Giriş Tarihi : 31-05-2023 11:38

ASRİAD Sakarya’dan Nepal’e kurban bağışı desteği

ASRİAD Sakarya Şubesi ile İHH Sakarya Şubesi arasında Nepal’de yapılacak Kurban bağışı çalışmalarına destek vermek amacı ile ortak çalışma protokolü imzalandı.

ASRİAD Sakarya’dan Nepal’e kurban bağışı desteği

ASRİAD (Asrın İş Adamları Derneği) Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ile İHH Sakarya Şube Başkanı Engin Sezer arasında Kurban Bağışına destek için protokol imzalandı. Ulusal protokole ilişkin konuşmasında; “ASRİAD Sakarya Şubesi olarak kurulduğumuz günden bu güne kadar gerek deprem bölgesinde yapmış olduğumuz çalışmalar gerekse ramazan ayı faaliyetlerimiz ardından şimdide Kurban bayramı faaliyetlerimiz olacak. İHH Sakarya Şubesi ile tek vücut olmuş ilk günden beri iyi bir partner olarak çalışmaktayız. Bu sebeple İHH Sakarya Başkanı Sn.Engin Sezer’in şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine şahsım ve ASRİAD camiası adına teşekkür ederim” dedi. 

Sakarya’dan destek sağlayacağız

ASRİAD Şube Başkanı Rıdvan Ulusal; “ASRİAD olarak İHH Sakarya Şubesiyle birlikte Kurban Bağış kampanyaları ve Kurban bağışı çalışmaları kapsamında Nepal ülkesinin sorumluluğunu üstlendik. Ortak çalışma protokolü imzaladık. ASRİAD Sakarya camiası olarak Nepal bölgesinde yapılacak olan kurban bağışı çalışmalarına Sakarya’dan destek sağlayacağız. İHH Sakarya Şubesi Kurban Bağışları Komisyon Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Erkan’ın koordinatörlüğünde bu hizmeti devam ettireceğiz. Üyelerimiz ve camiamızla birlikte gönül coğrafyası olan Sakarya’mızın kardeşliğini yardım severliğini Nepal’de yaşayan Müslüman kardeşlerimizle paylaşmış olacağız” diye konuştu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni