Siyaset
Giriş Tarihi : 10-01-2024 17:15

Aziz Özgür, özel yurt temsilcileriyle bir araya geldi

Özel Cevahir Yurtları Kurucusu ve AK Parti Serdivan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Aziz Özgür, özel yurt temsilcilerini çalışma ofisinde ağırladı.

Aziz Özgür, özel yurt temsilcileriyle bir araya geldi

Özel Cevahir Yurtları Kurucusu ve AK Parti Serdivan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Aziz Özgür; Sakarya’ya değer katan, öğrenci ve çalışanlarıyla yaklaşık 20.000 insan kitlesine sahip özel yurtların temsilcileri bir araya gelerek istişarede bulundu. Gençlere kaliteli ve güvenli ortamı sağlayan yurt işletmeleri, meclis üyeliğinde meslektaşları Aziz Özgür desteklerini iletip başarılar diledi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Tüm Yurt İşletmeleri Sendikası (TÜİSEM) Başkanı Akif Akyıldız, “Meslektaşımız Aziz Özgür abimizin, Serdivan belediyesinde öğrencilerimizin şehrimizin gelişmesi sorunların çözümünün iletilmesi ve hizmetlerin üretilmesinde tecrübesi kişiliği ve çalışkanlığıyla bizleri temsil edeceğine inancımız tamdır. Serdivanımıza ve Aziz Abimize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyor, desteğimizi iletiyoruz” açıklamalarında bulundu.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni