Siyaset
Giriş Tarihi : 21-12-2023 16:55

Balkaya: Sapanca’da %70 oy potansiyelim var

AK Parti Sapanca Belediye Başkan aday adayı Yaşar Faruk Balkaya LC Haber ekibini ziyaret etti. Sapanca’da %70 oy potansiyelim var diyen Balkaya “Sapanca’da güçlülerin değil, haklıların sözü geçecek” dedi.

Balkaya: Sapanca’da %70 oy potansiyelim var

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye Belediyesi ve Hendek Belediyesi gibi birçok belediyede uzun yıllar bürokrasinin kalbinde yer alan AK Parti Sapanca Belediye Başkan aday adayı Yaşar Faruk Balkaya, www.lchaber.com İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni, Dünya Basın Mensupları Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Sakarya Temsilcisi Levent Candan’ı ziyaret etti.

“Sapanca’da güçlülerin değil, haklıların sözü geçecek”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nın yanı sıra; son olarak Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Koruma ve Güvenlik Hizmetleri eski Daire Başkanı Yaşar Faruk Balkaya; Candan’a seçim çalışmalarından bahsetti. Sapanca’da %70 oy potansiyeli olduğunu söyleyen iddialı aday; Sapanca’da adaletli bir yönetim sergileyerek, belediyemizde güçlülerin değil haklıların sözünün geçeceğini temin ederiz. Kimseyi ötekileştirmeden, bütün Sapanca’yı kucaklayarak hizmet edeceğiz

“Sapanca’da herkes huzurlu ve mutlu olacak”

Sapanca’nın kesinlikle birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır. Bu ayrımcılık hastalığını ortadan kaldırmak için mücadele edeceğimi, bu mücadelenin bizleri zafere getireceğini, Sapanca’nın daha güçlü bir ilçe olacağını ve hatta Sapanca’nın marka olacağını gururla iddia ediyorum. Vatandaş belediye kapısından girdiğinde; ‘burada adalet var, bu yönetimin başında Yaşar Faruk Balkaya varsa adalet var’ diyecek. Sapanca’da herkes huzurlu ve mutlu olacak” ifadelerini kullanarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

Ziyaretin ardından müsaade isteyen Balkaya, özel bir tablo hediye etti. Candan ise nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni