Siyaset
Giriş Tarihi : 25-02-2024 12:55

Başkan adayı Koray Oktay Özten'e halktan destek

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında ev ziyaretleri yapan Büyük Birlik Partisi (BBP) Söğütlü Belediye Başkan Adayı ve mevcut Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, sevgiyle karşılandı.

Başkan adayı Koray Oktay Özten'e halktan destek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Söğütlü Belediye Başkan Adayı ve mevcut Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşla bir araya geldi. Halkın sorunlarını dikkatle dinleyerek not alan Özen, çözüm önerilerini de gündem maddesine aldı.

Halk tarafından sevgiyle karşılanan Belediye Başkanı ve Adayı Koray Oktay Özten, ziyaretlerin ardından, "İlçemiz Küçük Söğütlü (Acılık) Mahallesinden; Zararsız ailemize, Nazım Uçar abimizin hanesine, Hüseyin Köroğlu amcamızın hanesine, Cemal amcamıza ve Zeynullah İçel amcamızın hanesine, Kantar Mahallesinde Efiloğlu ailemize ve Erkan Uygun abimize, Fındıklı Mahallesinden Aydın Arıkan kardeşimin hanesine, Yeniköy Mahallesinden; Bakan ve Kanbil ailesinin hanesine ziyarette bulunduk. Kapılarını bize açan değerli güzel ailelerimize sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Biz birlikte güçlüyüz" açıklamalarında bulundu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni