Genel
Giriş Tarihi : 02-06-2022 15:07   Güncelleme : 02-06-2022 15:07

Başkan Duman : Bazı kazalar öncesinde ‘Ben geliyorum’ der!

İyi Parti Erenler İlçe Başkanı Şemsettin Duman, Erenler İlçesi Yeni Sakarya Caddesi, Ada Center karşısındaki alt-üst geçidin bulunduğu bölgeye dikkati çekerek bir an önce trafiğe açılması istedi

Başkan Duman : Bazı kazalar öncesinde ‘Ben geliyorum’ der!

İyi Parti Erenler İlçe Başkanı Şemsettin Duman, Erenler İlçesi Yeni Sakarya Caddesi, Ada Center karşısındaki alt-üst geçidin bulunduğu bölgeye dikkati çekerek bir an önce trafiğe açılması istedi.

İyi Parti Erenler İlçe Başkanı Şemsettin Duman, Topça Kavşağındaki üst yolun yaklaşık 2 aydır tek taraflı ve trafiğe kapalı olmasının kabul edilebilir bir tarafının olmadığına vurgu yaparak sıkıntının bir an önce çözüme kavuşması gerektiğini söyledi.

Başkan Duman, seçim zamanı aceleyle açılan yolların 3 sene süre zarfında sürekli bakıma alınmasını oldukça manidar bularak, “Üst geçidin hemen yanıbaşında bulunan otobüs durağı, otobüsün mecburi yanaşması ve yolcu alarak indirmesi sebebiyle trafiği olumsuz yönde etkileyerek tıkanmasına neden oluyor. Bu görüntü Erenler ilçesine hiç yakışmadığı gibi her an kaza meydana getirebilir. Buranın bir an önce trafiğe açılması gerekiyor” şeklinde görüş bildirmesi ile uyarılarda bulundu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni