Genel
Giriş Tarihi : 02-06-2022 14:59   Güncelleme : 02-06-2022 14:59

Başkan Mustafa Çolak Kazan’a ateş püskürdü

Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şube Başkanı Gazi Mustafa Çolak, Avukat Zafer Kazan’ı sert bir dille kınadı ve teröristleri destekleyenlere lanet okudu

Başkan Mustafa Çolak Kazan’a ateş püskürdü

Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şube Başkanı Gazi Mustafa Çolak, Avukat Zafer Kazan’ı sert bir dille kınadı ve teröristleri destekleyenlere lanet okudu.

Sosyal medya hesabından Edirne F tipi Cezaevinde terör soruşturmasından tutuklu olan Eş Başkan Selahattin Demirtaş’ı ziyaret ederek imzalı posterini paylaşan Sakarya geçmiş dönem baro başkanlarından Avukat Zafer Kazan’a bir tepki de Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şube Başkanı Gazi Mustafa Çolak’tan geldi.

 Başkan Mustafa Çolak, basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Geçmiş dönemlerde Sakarya Baro Başkanlığı yapan Avukat Zafer Kazan, içindeki terör hasretini ve özlemini duyduğu terör destekçisi, eylem emir veren, sözde liderinin heykelini dikme vaadinde bulunan, Hendek olaylarının emrini veren, sözde siyasi parti liderini cezaevinde ziyaret etme hadsizliğini göstermiş ve içindeki terör seviciliğini medyadan Sakarya halkına duyurmuştur. Unutmamalıdır ki; Sakarya halkı şehit aileleri ve gaziler, terör sevicilerine destek verenlere ve ziyaret edenlere gerekli cevabı vermiştir ve vermeye de devam edecektir. Avukat Zafer Kazan’ı ziyareti ve sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımdan dolayı Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şube Başkanlığı olarak kınıyoruz. Terörü, teröristleri destekleyenleri kınamaya ve lanetlemeye davet ediyoruz. Yüce Türk milletinin kanıyla sahip olduğu anlı şanlı bayrağımızı toplantılarına ve genel kurullarına asmayan, bebek katillerini, teröristleri, terörist sevicilerini ve yandaşlarını ziyaret edip sahip çıkması bizleri üzmüştür. İyi bilinmelidir ki, hiçbir güç Yüce Türk Milletinin birliğini, bütünlüğünü bozmaya ve bölmeye gücü yetmeyecektir.”

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni