Siyaset
Giriş Tarihi : 23-11-2023 15:10

Behlül Bayrak AK Parti Arifiye Belediye Başkan aday adaylığına başvurdu

SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Behlül Bayrak, AK Parti Arifiye Belediye Başkan aday adaylığına başvurdu.

Behlül Bayrak AK Parti Arifiye Belediye Başkan aday adaylığına başvurdu

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu üyesi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Behlül Bayrak; başvuruların son gününde Arifiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Başvurusunu AK Parti Arifiye İlçe Başkanlığı’nda yapan Bayrak, evraklarını İlçe Başkanı Veysel Ünlü’ye teslim etti. Programa AK Parti Arifiye İlçe yönetiminin yanı sıra Bayrak’ın ailesi ve çok sayıda sevenleri katıldı. Başvuru sürecinin ardından açıklama yapan aday adayı Behlül Bayrak, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Bayrak’ın açıklamaları şöyle devam etti:

“ Biz AK Partiyiz, bizde o, bu, şu yoktur birlik vardır beraberlik vardır. 3 dönemdir belediye başkanlığımızı yapan sayın İsmail Karakullukçu beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Ben Arifiye’de bunca günden beri gezerken çok güzel bir belediyecilik anlayışı, güzel bir belediyecilik gördüm. Arifiye’ye de AK Parti belediyeciliği çok güzel hizmetler yapmıştır. Benim burada aday adayı olmam bu hizmetleri daha ileri götü2yirmek içindir.

“Size sözüm olsun, Arifiye’yi İlçemizi birinci yapacağız”

Nasıl ki geçen dönem Cumhurbaşkanımız Akyazı’ya ilçe birincisi, Türkiye birincisi, bölge birincisi olduğu için geldiyse bana görev düştüğü takdirde buradan sözüm olsun taraflı tarafsız herkes bilsin ki; ilçe başkanımla, yöneticilerimizle, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Arifiye’yi İlçemizi birinci yapacağız ve Akyazı ilçemizi geçeceğiz. Çok çalışacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.

“Öğretmenler gününü kutladı”

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde özellikle hikayesinin beni çok etkilediği Aybüke Öğretmenimizi buradan saygı ile ve minnet ile anıyorum. Tüm şehitlerimize Rabbimden tekrar rahmet diliyorum. Onların bize bıraktığı bu güzel ülkeyi bu güzel mirası hep birlikte güçlü kılacağız. Bizim başka gidecek ülkemiz yok. Allah şehitlerimizden tekrar tekrar razı olsun.”dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni