Sağlık
Giriş Tarihi : 15-01-2020 23:40   Güncelleme : 15-01-2020 23:40

Bu olay Sakarya’da yaşandı!...  

Bu olay Sakarya’da yaşandı!...  

Başka hastane ilaç verip eve yolladığı ve bu ağrın 1 ayda geçer dediği hasta, başka bir hastanede acilen ameliyata alındı.

Geçtiğimiz 25 Aralık 2019 tarihinde yaşadığı karın ağrısı şikâyetiyle Sakarya’da özel bir hastaneye başvuran Müteahhit Yavuz Kaya; kendisine “gaz problemin var” teşhisiyle verilen ilaç ile evine yollandı. İlacı bittikten sonra aynı ayın 30’unda gittiği aynı özel hastane bu defa da “Hiç bir şeyiniz yok 1 ayda geçer” teşhisiyle tekrar geri yollandığını iddia etti.

Acilen ameliyata alındı

Aynı zamanda Ada Kaya İnşaat’ın sahibi olan tanınmış Müteahhit Yavuz Kaya; 2 Ocak 2020 tarihinde rahatsızlığı artınca bu sefer acilen kendisine yakın başka bir hastane olan Ada Tıp’a gitti. Burada acil serviste müdahale altına alınan Kaya; Doktor müdahalesinin ardından yine acilen genel cerrahi servisine sevk edildi. Geldiği Ada Tıp’ta Dr. Hüseyin Aksoy’un muayene ve tetkikleri sonucunda, diğer Genel Cerrahi Doktorlardan Orhan Yağmurkaya ve Orhan Veli Özkan’ın da görmesiyle hiç vakit kaybetmeden, acilen ameliyata alındı.  Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan tanınmış Müteahhit Yavuz Kaya; ilaç verip yollandığı ve bu ağrın 1 ayda geçer dediği ilk gittiği özel hastanede, daha sonra ağrısının şiddetlenmesi sonucunda gittiği başka hastanede bağırsak düğümlenmesi teşhisiyle 1 saat içinde ameliyata alınarak, sağlığına kavuştuğunu söyledi. Müteahhit Kaya; kendisine eski sağlığına kavuşmasına sebep olan Ada Tıp’ta Genel Cerrahi Doktoru Hüseyin Aksoy, Orhan Yağmurkaya ve Orhan Veli Özkan ve ekibine teşekkür ettiğini belirterek, “Ayrıca bu hastaneyi Sakarya Serdivan’a kazandıran hastane sahibi Orhan Kacabıyık’a da çok teşekkür ettiğini söyledi. Kaya; Adatıp Doktorları sayesinde geçirdiği başarılı bir operasyon ile sağlığına tekrara kavuştuğunu vurguladı. 

Haber - Foto Levent Candan

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni