Genel
Giriş Tarihi : 16-12-2022 20:13   Güncelleme : 16-12-2022 20:13

Büyük Birlik Partisi'ne katılımlar sürüyor

Büyük Birlik Partisi (BBP)Sakarya’da üye sayısını arttırmaya devam ediyor

Büyük Birlik Partisi'ne katılımlar sürüyor

Büyük Birlik Partisi (BBP)Sakarya’da üye sayısını arttırmaya devam ediyor. BBP Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar, partiye yeni katılan üyelere parti hizmet binasında gerçekleşen program ile rozet taktı. Onlarca yeni üyenin katılım sağladığı programda İl Yönetimi ile bazı İlçe Başkanları da hazır bulundu.

Cengiz Bayar, partiye yeni katılan üyelere parti hizmet binasında gerçekleşen program ile rozet taktı. Onlarca yeni üyenin katılım sağladığı programda BBP Sakarya İl Yönetimi ile tüm İlçe Başkanları ve Serdivan Alperen Ocakları Başkanı Emre Baysal, Sapanca Alperen Ocakları Başkanı Umut Örsel'de hazır bulundu.

"Değerli Başkanımız Bayar’ın davet üzerine BBP’ye katıldım"

BBP’ye katılanlar arasında yer alan Ertürk Özkan; "Uzun yıllar devletin üst kademelerinde görev aldım. Maliyeci ve Vergi Uzmanıyım yakın zamanda emekli oldum. Siyaseti hiç düşünmüyordum ne zamana kadar BBP Sakarya İl Başkanımız Sayın Cengiz Başkanımızın yaptığı temiz siyaseti bana anlatana kadar. Planlarını programlarını anlatana kadar bir ara tereddüt ettim ama sizleri de burada tanıdıktan sonra ne kadar isabetli bir karar verdiğimi anladım. Tüm bilgi birikimim ve Tecrübelerimle Sizlerle birlikte dürüstçe hizmet edeceğim" diye konuştu.

BBP'si katılan diğer bir isim ise Özkan Ateş oldu. Ateş yaptığı konuşmasında; "BBP, kurulduğundan beri Şehit Liderimiz Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ile siyaset yaptım. Dört dönem BBP Sapanca İlçe Başkanlığı yaptım. Partimizin bir çok kademelerinde bulundum. Bu kadar yeter diyerek siyaseti noktaladım. Ancak BBP Sakarya İl Başkanımız Sayın Cengiz Başkanımızı kıramadım ve aktif siyasete ilk günkü heyecanımla yeniden başladım. Hem sizleri tanıdıktan hemde Tekrar bu ortamda olduktan sonra ne kadar güzel bir karar verdiğimi anladım. Bu imkanı bana veren Cengiz Başkanıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

"İyi ki BBP'ye katılmışım"

Mehmet Çelik ise yaptığı konuşmasında; "Uzun yıllardan beri Sakarya'da esnaflık yapmaktayım siyaset yıllar yılı hiç dikkatimi çekmedi. Siyasete gireceğim aklımın ucundan bile geçmedi. Ta ki Çok eski arkadaşım beraber ticaret yaptığım insan Değerli BBP Sakarya İl Başkanım Cengiz Bey teklif edene kadar. Hele hele sizleride gördükten bu atmosfere şahit olduktan sonra yerim buradıymış iyi ki siyasete ve BBP'ye katılmışım" diye söyledi.

 Bayar; Üye sayımızı arttıracağız

Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar rozet takma töreninde yaptığıteşekkür  konuşmasında; “Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinde, Genel Başkanımız Mustafa Desteci’nin önderliğinde yurt genelinde olduğu üzere Sakarya’da da  parti çalışmalarımız devam etmektedir.  Göreve geldiğimden bu güne gerek İl yönetimim gerekse İlçe Başkanlarımız ile uyumlu bir çalışma içeresindeyiz. Bu günde bu çalışmalarımızın neticelerinden biri olan rozet takma törenimizde bir aradayız. Partimize bu gün katılım sağlayan değerli dava arkadaşlarımıza İl yönetim kurulum adına partimize hoş geldiniz diyorum. Genel seçimlere kadar parti üye sayımızı arttıracağız

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni