Siyaset
Giriş Tarihi : 31-01-2024 17:39

Daşdemir: Centilmen olan kazansın

Anadolu Birliği Partisi Sakarya İl Başkanı Sinan Daşdemir yerel seçimleri değerlendirdi: Centilmen olan kazansın.

Daşdemir:  Centilmen olan kazansın

LC Haber İmtiyaz Sahibi Levent Candan, Anadolu Birliği Partisi Sakarya İl Başkanı Sinan Daşdemir'i çalışma ofisinde ağırladı. Kısa zaman önce annesi vefat eden Candan'a başsağlığı dileyen Daşdemir, aynı zamanda önümüzdeki seçimlerle alakalı değerlendirmelerde bulundu.

Kısa sürede adını sıkça duyuran Anadolu Birliği Partisi'nin Sakarya İl Başkanı Sinan Daşdemir; LC Haber İmtiyaz Sahibi, www.lchaber.com Genel Yayın Yönetmeni, Dünya Basın Mensupları Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Sakarya İl Temsilcisi Levent Candan'ı Kurtuluş Mahallesi'ndeki çalışma ofisinde ziyaret etti.

Taziye dileklerini iletti

Gazeteci Levent Candan'a geçtiğimiz günlerde vefat eden annesi için başsağlığında bulunan İl Başkanı Daşdemir, "Basınımızın güzide mensubu Levent Candan'a başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Remziye teyzemizin mekanı cennet olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

"Centilmen olan kazansın"

Taziye dileklerinin ardından önümüzdeki 31 Mart yerel seçimleriyle alakalı konuşan Anadolu Birliği Partisi'nin Sakarya İl Başkanı Sinan Daşdemir, seçime katılacak partilere başarılar diledi. "Centilmen olan kazansın" diyen İl Başkanı, Sakarya'nın sorunlarına da değindi. Sözlerine "Metropol kent olma noktasında hızla gelişen Sakarya’mızın sorunları da aynı ölçüde büyümektedir" şeklinde devam eden Daşdemir, "Sosyal sorumluluk projeleri ve yeraltı, yer üstü problemleri yer yer devam etmekte. Bununla ilgili her adımı rapor haline getirip ilgili kurumlarımızla paylaştığımızın bilinmesi gerekmektedir. Güzel olanı sahiplenme ama olumsuz olanı eleştirme noktasındayız. Kozmopolit kent gerçekliğimiz biliniyor bununla ilgili gelişen bu kardeşlik bağları içinde söz sahibi olup o bağların güçlenmesine büyük önem veren bir hareketiz. Sahiplenen emek veren ve bunu çabaları ile güçlü bir hale getiren icraatı destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Anadolu Birliği Partisi'nin Sakarya İl Başkanı Sinan Daşdemir, Gazeteci Candan ile hatıra fotoğrafı çekildi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Candan ise İl Başkanı Daşdemir'e ve partisine siyasi hayatında başarılar dileyerek uğurladı.

 

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni