Siyaset
Giriş Tarihi : 15-12-2023 17:24

Enver Tok’tan Açılım Okulları’na ziyaret

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere devam eden AK Parti Serdivan Belediye Başkan adayı Enver Tok, Sakarya’nın başarılı okullarından olan Özel Açılım Okulları’nı ziyaret etti.

 Enver Tok’tan Açılım Okulları’na ziyaret

AK Parti’de aday belirleme sürecine sayılı günler kala, aday adayları son ziyaretlerini gerçekleştiriyor. AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcılığından istifa ederek Serdivan Belediye Başkan Aday Adayı olan Enver Tok, Sakarya’nın önde gelen okullarından Özel Sakarya Açılım Okulları’nı ziyaret etti.

Eğitime olan önemi vurgulayarak okul ziyaretlerine giden Tok, Özel Sakarya Açkılım Okulları Müdürü Ahmet İçöz ile ve ziyarette hazır bulunan Açılım Okulları danışmanı Kişisel ve Kurumsal Gelişim Uzmanı Harun Gökçekaya ile karşılıklı görüştü.

Aday adayı Tok, Okul Müdürü İçöz ile eğitim hakkında değerlendirmelerde yaparak, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretin ardından müsaade isteyen Tok, misafirperverliğinden dolayı Açılım Okulları’na teşekkür etti. Müdür İçöz ise, nazik ziyaretinden dolayı Tok’a teşekkür ederek uğurladı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni