Siyaset
Giriş Tarihi : 15-11-2023 18:00

Erkan Azman Aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi

Kısa bir süre önce yaptığı yazılı basın açıklaması ile AK Partiden aday adaylığını açıklayan Erkan Azman, geçtiğimiz akşam Adalet ve Kalkınma Partisi Arifiye İlçe Teşkilatına giderek aday adaylık başvurusunu kalabalık bir grup eşliğinde gerçekleştirdi.

Erkan Azman Aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi

Azman’ın başvuru toplantısına başta ailesi olmak üzere çok sayıda partili ve Arifiyeli hemşehrileri katıldı.

AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Veysel Ünlü, “Erkan Azman bir cesaret örneği gösterip aday adaylığını açıkladı çıkmış olduğu bu yolda kendisini tebrik ediyor ve hayırlı hizmetler diliyorum” dedi.

Amacının Arifiye ilçesine hizmet etmek olduğunu söyleyen Aday Adayı Erkan Azman, “Başvurumuzu yaptık Allah nasip ederse Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı olmayı istiyoruz. Biz nefsimizi bir kenara bıraktık öyle aday adayı olduk. Büyüklerimiz başka bir adayı göreve layık görürse kendim aday olmuşum gibi çalışacağımı şimdiden taahhüt ediyorum. Cumhurbaşkanımızın Türkiye yüzyılı vizyonuna  göre hareket edeceğim. Yüce mevlam hakkımızda hayırlısını nasip etsin” diyerek tüm katılımcılara kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Öte yandan Adalet ve Kalkınma Partisinde 9 Kasım tarihinde başlayan Aday adaylık süreci 22 Kasım 2023 tarihinde Saat 19:00da sona erecek.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni