Ekonomi
Giriş Tarihi : 27-02-2023 15:20   Güncelleme : 27-02-2023 19:59

Filizfidan Altınoran Villaları satışları sürüyor

Projesi Filizfidan Yapı tarafından hayata geçirilen, Filizfidan Altınoran Villaları lüks modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor.

Filizfidan Altınoran Villaları satışları sürüyor

Site içerisinde yer alan, 6 +1 konut tipine sahip, bürüt 320 M2 olan FİLİZFİDAN Altınoran Villa Sitesi’ne ilişkin bilgiler veren FİLİZFİDAN Yapı Satın Alma Müdürü ve Şantiye Şefi Halis Yavuzyiğit; “Adapazarı İlçesi Yağcılar Mahallesi’nde Filizfidan Yapı sahibi İsmail Filizfidanoğlu’na ait FİLİZFİDAN Altın Oran Villa sitemizi oluşturan, her biri 311 metrekare ikiz villa şeklinde, yerden ısıtmalı, 6+1 olmak üzere 11 Blok üzerine toplamda 22 villadan oluşmaktadır. 22 Villamızın hepsinin kendine ait olan 60-70 m2 bahçesi var. Bahçe dışında ön ve yanlarında olmak üzere villalarımızın ön ve yanında olmak üzere 2 şer açık otoparkı var. Siteminiz dışında 25 araçlık misafir otoparkımız bulunmakta. Ayrıca 1 adet güvenlik kulübemiz var. 7/24 güvenlik hizmeti olan bir site. Tüm bunların yanı sıra 2 kattan oluşan içerisin de spor salonu, soyunma kabinleri ve kafeteryası olan bir sosyal tesisimiz, çocuk parkımız, yetişkinler ve çocuklar için birer adet havuzumuz var” dedi.

Önceliğimiz depremlere dayanıklı olması

Konuşmasında 22 Villa satışlarının sürdüğünü belirten Halis Yavuzyiğit; “Villa satışlarımız devam etmekte. Şuana dek yarısı satıldı. Villa fiyatlarımız site içindeki konumlarına göre değişkenlik göstermektedir. Her biri 3 kattan oluşan Villalarımız fiyatları 5.5 ile 6 Milyon TL arasında değişiyor. Deprem bölgesindeyiz. Bizim Önceliğimizde depremlere dayanıklı binalar yapmaktı. Bu sebeple yapılması gerekeni yaptın. Deprem yönetmeliğine uygun şekilde villalımızı inşa etmekteyiz. Örneğin her blok altında 27 Fore kazık bulunmaktadır. Fore kazık boyu 12 m çapı 65 cm den oluşmaktadır. Dileyen herkes (0533)128 07 82 Nolu Telefondan yada Sakarya Atatürk Stadyumunun hemen yanındaki 1323’üncü Sokaktaki satış ofisimize gelerek Villalarımız hakkında detaylı bilgi alabilir." diye söyledi.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni