Genel
Giriş Tarihi : 12-12-2022 17:48   Güncelleme : 12-12-2022 17:48

FİZYOKLAS, Adapazarı’nda törenle hizmete açıldı

Fizyoterapist Talha Çağatay Uçar’ın sahibi olduğu FİZYOKLAS Fizyoterapi Danışmanlık ve Pilates Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı

FİZYOKLAS, Adapazarı’nda törenle hizmete açıldı

Fizyoterapist Talha Çağatay Uçar’ın sahibi olduğu FİZYOKLAS Fizyoterapi Danışmanlık ve Pilates Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

FİZYOKLAS Fizyoterapi Danışmanlık ve Pilates Merkezi, düzenlenen açılış töreni ardından Adapazarı İlçesi Donatım Semti Yenidoğan Mahallesi Harmanlık Sokak’ta hizmete başladı. Aynı zamanda Sakarya’nın ve spor camiasının yakından tanıdığı, sevilen İşadamı Sakarya Rumeliler Derneği Başkan Yardımcısı İbrahim Koşutan’ın da damadı olan ve Eczacı Sena Koşutan’ın da eşi, Gülay ve Turgay Uçar çiftin oğlu Fizyoterapist Talha Çağatay Uçar’ın sahibi olduğu FİZYOKLAS Fizyoterapi Danışmanlık ve Pilates Merkezi’nin görkemli ve kalabalık geçen açılış törenine;  Eskişehir eski Valisi, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi Özdemir Çakacak, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Fatih Çelikel, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, MHP Sakarya İl Başkanı Av. Ahmet Ziya Akar, APEK Başkanı ve Pankobirlik Yönetim Kurulu Sebahattin Karasakal, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Deva Partisi Pamukova ilçe Başkanı İrfan Metin, Sakarya Rumeliler Derneği Başkanı Aytaç Demirci ve Yönetimi, Sakarya Samsunlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adnan Pala, Sakarya Makedonya ve Tüm Göçmenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sürer, Sakarya Amatör Futbolcular Derneği ve Sakarya Bayan Voleybol Spor Kulübü Başkanı, Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk, Turan Bilimler Akademisi Sakarya İl Başkanı Zeki Feratoğlu, Sakarya Eşraf Platformu Başkanı Faruk Kır, Sakaryaspor adına Semih Çiftçi, Fatih Genç, İrfan Şimşek ve Hüseyin Aydınlı, BELPAŞ eski Genel Müdürü Osman Çelik, ile medya, iş, siyaset, sanat, spor, sağlık, eğitim, ekonomi ve stk camiasından birçok tanınmış isim katıldı. Açılış Törenine gelemeyen davetliler ise, gerek telgraf çekerek, gerekse yolladıkları çiçeklerle alanı adeta çiçek bahçesine çevirdi.

UÇAR: “Kaliteli ve güvenli bir şekilde hizmetler yapacağız”

Fizyoterapist Talha Çağatay Uçar, açılış ardından sahibi olduğu Fizyoterapi Danışmanlık ve Pilates Merkezinde gerçekleşecek hizmetlere yönelik bilgiler verdi. Uçar, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bu gün gerçekleşen açılışımızla birlikte; fizik tedavi, egzersiz, spor salonu ve Diyetisyen desteğiyle birlikte tam anlamıyla kompleks bir şekilde Sakarya halkına hizmete başladık. Kaliteli ve güvenli bir şekilde hizmetler yapacağız. Hizmetlerimizin başında fizik tedavi ve rehabilitasyon gelmektedir. Omurga hastalıkları fıtık, kanal daralması ve kas yaralanması yırtık gibi problemlerde hiç düşünmeden bize danışabilirler. Hastalarımızı bilinçlendirmek amacı İlk danışma için ücret almayacağız. Her yaştan hastamız başvurabilir. Dört fizyoterapist, Diyetisyen, Antrenörümüz ile Sakarya halkının hizmetindeyiz” dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni