Siyaset
Giriş Tarihi : 26-03-2023 18:03   Güncelleme : 26-03-2023 18:25

Genç aday Av. Melisa Bülbül'e sevgi seli...

AK Parti'nin Sakarya'daki 28. Dönem genç Milletvekili Aday Adayı Av. Melisa Bülbül; seçim çalışmaları kapsamında hızlı başladığı yoğun ziyaretlerinde partili başkan ve yöneticilerin sevgi seliyle karşılandı.

Genç aday Av. Melisa Bülbül'e sevgi seli...

Ziyaretlerine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile başlayan AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Av. Melisa Bülbül; sırasıyla Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler İlçe Başkanı Fevzi Kılıç, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Karasu Belediye Başkanı Ishak Sarı, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Taraklı eski Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman'ı makamlarında ziyaret ederek, kendini tanıttı. AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse, Arifiye İlçe Başkanı Adnan Akbaş, Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Ferizli İlçe Başkanı Muhsin Zurnacı, Kocaali İlçe Başkanı Ersan Demir, Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ve Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı ve her birinin Yönetim Kurulu Üyeleri ile de görüşen Av. Bülbül; kendini tanıtarak, destek istedi.

Büyük adımlarla yola çıktık

Ziyaret ettiği Başkan ve teşkilatın sevgi seliyle karşılaşan Av. Melisa Bülbül; Serdivan Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı ve akıllarda kalan "Büyük Adımlarla yola çıktık" dediği konuşmasından dolayı tebrik aldı.

Biz Adalet ve Kalkınma Partisiyiz

Yaptığı çalışma ve gezilerde başta aile yakınları, dost ve arkadaşları olmak üzere 14 Mayıs'ta yapılacak olan Başkanlık ve 28 . Dönem Milletvekili seçiminde gönül verdiği partisi AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 'Türkiye İçin Hemen Şimdi" diyerek oy isteyen Av. Melisa Bülbül; "Biz bu yola büyük adımlarla çıktık. Çünkü; Biz Adalet ve Kalkınma Partisiyiz. Adaleti arttırarak, Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ülkemizin daha da kalkınmasıyla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni