Genel
Giriş Tarihi : 12-06-2023 19:16

Glutensiz ve ketojenik ürünler ‘Tadım Günü’nde buluşacak

Sakaryalı genç girişimci kadınlar arasında yer alan Beren Tapkan, el emeği olan glutensiz ve ketojenik ürünlerini Elezz Gelato Kafede düzenlenecek Tadım Günü’nde satışa sunacak.

Glutensiz ve ketojenik ürünler ‘Tadım Günü’nde buluşacak

Lezzetler; 17 Haziran 2023 Cumartesi günü saat: 15.00'te Elezz Gelato Kafe'de gerçekleşecek “Tadım günü” ile tanıtılacak.
Tamamı doğal ve el yapımı ürünlerin yer alacağı Tadım Günü’ne yönelik açıklamada bulunan Genç girişimci Beren Tapkan “Ben 25 yaşındayım. Aşçılık eğitimi aldıktan sonra bir süre sektörün içinde çalıştıktan sonra edindiğim deneyimlerle kendime bir marka kurmak üzere bir yola çıktım. Hayalini kurduğum Marka içerisinde doğal ürünler var. Bu ürünlerin içeresinde glutensiz ve ketojenik ürünlerde mevcut. Bir fındık kremasının içeresine bal koyarsanız o ürün artık ketojenik olmaz. Normal bir fındık kreması olur. Ancak o fındık kreması içinden balı alıp içeresine stilo koyarsanız ürün ketojenik olur. Glutensiz ve ketojenik ürünlerimiz olan; Acıka, fındık krema, Orman meyvalı kremamız var.  Glutenli ve ketojenik ürünlerimiz ise Tarhana ve Erişteden oluşuyor. Dört hafta süresince rafta kalabilir.  Tüm ürünlerimizin arkasındayız. Ürünlerimiz konserve oluyor. Bunların her biri el emeği içinde katkı maddesi yok. Ürünlerimiz çok özel ve kıymetli olduğu için 17 Haziran 2023 Cumartesi günü “Tadım günü” yapacağız. Elezz Gelato kafede saat 15.00’ te gerçekleşecek Tadım Günü’ne katılım sağlayanlara hem ürünlerimizin nerelerde kullanılabileceği anlatacağız hem de ürünlerimizin tüm boyları hediye edilecek. İsteyen vatandaşlarımız da ürünlerimizden satın alabilecek Siz değerli müşterilerimizle bu güzel kıymetli ürünlerimizi birleştirmek istedim. Hepinize şimdiden afiyet olsun.” dedi.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni