Genel
Giriş Tarihi : 04-03-2023 19:18

Gökhan Küpçük; “Bungalov ev yada tesisler için güvenilir acenteleri seçin”

WORLD DELUXE FOREST ile WORLD DELUXE Sapanca Yönetici Gökhan Küpçük, son dönemlerde sahte siteler açarak bungalov ev satan ve kiralayanlara dikkat çekerek; “Halkımız bu tür sitelere itimat etmesin. Güvenilir acenteler ile çalışsın” dedi.

Gökhan Küpçük; “Bungalov ev yada tesisler için güvenilir acenteleri seçin”

İnternet üzerinde kurulan sahte siteler ile yapılan satışlardan dolayı oldukça kendilerinin de oldukça sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren WORLD DELUXE FOREST ile WORLD DELUXE Sapanca Yönetici Gökhan Küpçük; “Bilindiği üzere son dönemlerde internet üzerinde sahte siteler açarak halkımızı dolandırmak isteyenler var. Bizde bu konuda zaman zaman sıkıntı çekiyoruz. Polis ve Jandarma ile işbirliği halindeyiz. Ama her gün yeni sahte siteler kuruyorlar. O siteler üzerinden satışlar yapıyorlar. Bu sebeple Vatandaşlarımız bungalov ev ve tesisleri tercih ederken mutlaka güvenil acentelerle çalışmalı. Bizim Kendi sitemiz ve satış personelimiz var. Bunun dışında güvenli acenteler ile çalışmaktayız” dedi.

Konuşmasında yöneticiliğini yaptığı WORLD DELUXE FOREST ile WORLD DELUXE Sapanca isimli tesislere ilişkinde bilgiler veren Gökhan Küpçük; “ Her iki Tesisimizde 57 odamız mevcut. Bu odalar 3+1 ve 1+1 şeklinde.5 adet kendine özgü havuzlu bungalov evimiz var. Sıcak ve sıcak olmayan birer adet Ortak kullanım havuzumuz var. Bu odalarımız içinde soba bulunmamaktadır. Yangınla alakalı alarm sisteminin yanı sıra 7/24 güvenlik ve Telefondan 24 saat boyunca “0” arayarak hizmet alabiliyorsunuz. Çoğunlukta aile ağırlıyoruz. Geç saatlerde tesisimize gelen ailelerimiz çocukları için ihtiyaç duydukları halde Süt bile olsa tedarik edebiliyor. Bungalov deyice kafalarda şu soru işareti olabiliyor. Tesisle bireysel bungalov karıştırılmamalı. Biz bu işi 2 yıldır 5 yıldızlı otel konsepti olarak yapıyoruz. Bizim tesisimiz güvenilir. 87 çalışanımız var. Yaz aylarında daha da artıyor. Sağlık çalışanımıza kadar her şey mevcuttur. Nasip olursa 3 tesis daha yapacağız. İlk tesisimiz Hacımercan Köyünde WORLD DELUXE Sapanca olarak hizmet veriyor. İkinci tesisimiz ise Sapanca Uzun Kum Mahallesi Eski Adapazarı yolu üzerinde WORLD DELUXE FOREST ismiyle hizmette. Nasip olursa 3.’üncü tesisimiz de Serdivan Kıran Tepe’de olacak. 4’üncü tesisimizi de yine WORLD DELUXE FOREST civarında 10 dönümlük bir arazimizin üzerine kuracağız. 5’inci ve son tesisimizi de Kırkpınar’da 55 dönümlük yerimizin üzerinde yapacağız. Bu tesisimizde SPA, masajı ve saunasına kadar hepsi mevcut olacak” diye söyledi.

 

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni