Siyaset
Giriş Tarihi : 10-01-2024 17:20

İYİ Parti Adapazarı Teşkilatından Kaymakam Oktay Kaya’ya ziyaret

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Türker Ergül, Divan üyeleri ile birlikte Adapazarı Kaymakamı Oktay Kaya’yı makamında ziyaret etti.

İYİ Parti Adapazarı Teşkilatından Kaymakam Oktay Kaya’ya ziyaret

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Türker Ergül ile birlikte Kadın Politikaları Başkanı Özgül Tür, Teşkilat Başkanı Tuncay Kaya, Parti İçi Eğitim Başkanı Hatice Köken ve Siyasi İşler Başkanı Fatih Köken; Kaymakam Kaya ile karşılıklı görüşerek istişarelerde bulundu.

Başkan Ergül; İYİ Partinin 2019 yerel seçimlerinde Adapazarı meclisine seçildiği 7 üyenin, Adapazarı ilçesinin sorunlarını mecliste gündeme taşıdıklarını ve soruna karşılık çözüm önerileri ile birlikte Adapazarlı hemşerilerimizin dertlerine ortak olduklarını ifade etti. Muhalefet görevini yerine getirildiğini aktaran Ergül İYİ Parti güçlü ve liyakatli kadroları ile şehrin yönetimine talip olduklarını dile getirdi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Kaya, İYİ Parti teşkilatına teşekkür ederken; ziyaretin ardından açıklama yapan İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Türker Ergül, “İYİ Parti Adapazarı Teşkilatı olarak yöneticilerimiz ile birlikte değerli Kaymakamımız sayın Dr. Oktay Kaya beyi makamında ziyaret ettik Adapazarı’mızın genel sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Sayın Kaymakamımıza hoş sohbetleri ve misafirperverliği için teşekkür eder, görevlerinde kolaylıklar dileriz” açıklamalarında bulundu.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni