Genel
Giriş Tarihi : 11-01-2024 11:12

KAIDER’den LC Haber’e ziyaret

Kars Iğdır Ardahan Derneği (KAIDER) 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde LC Haber’i ziyaret etti.

KAIDER’den LC Haber’e ziyaret

Kars Iğdır Ardahan Derneği (KAIDER) üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla LC Haber ekibini ziyaret etti. Ziyarette LC Haber İmtiyaz Sahibi, www.lchaber.com Genel Yayın Yönetmeni, Dünya Basın Mensupları Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Sakarya Temsilcisi Levent Candan ile birlikte Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Sakarya Şube Başkanı ve Sakarya Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi S. Levent Bayri de hazır bulundu.

Sarıkamış Platformu Sakarya İl Temsilcisi ve Kars Iğdır Ardahan Derneği (KAIDER) Başkan Yardımcısı Mustafa Karabudak, KAIDER Başkan Yardımcısı Asker Batutaki ve KAIDER Yönetim Kurulu Üyesi Burak Doğutürk; Gazeteci Levent Candan’ın, Gazeteci Levent Bayri’nin ve LC Haber ailesinin gününü kutladı.

İmtiyaz Sahibi Levent Candan’a atkı, bere ve eldiven takımı hediye eden KAIDER üyeleri, gün sonunda toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaretin ardından misafirleri uğurlayan Gazeteci Candan, memnun kaldığını ifade ederek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni