Siyaset
Giriş Tarihi : 27-05-2023 11:42

Melisa Bülbül’den Belediye ve İlçe Başkanlarına ziyaret

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Av. Melisa Bülbül, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilebilmesine katkı sunmak amacıyla Belediye ve AK Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti.

Melisa Bülbül’den Belediye ve İlçe Başkanlarına ziyaret

Gönül verdiği AK Parti’den 28. Dönem Sakarya Milletvekilli olabilmek için Aday adayı olan Av. Melisa Bülbül, 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi öncesinde İlçe Belediye Başkanları ile İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek aday adaylığı sürecinde kendisine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

Sahalara indi

14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimde partisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için vatandaşlardan oy isteyen Av. Melisa Bülbül,  Milletvekili Adayı gösterilmemesine rağmen yine sahalara indi.   Bülbül sırası ile Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli ve Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’i makamlarında ziyaret etti. Bülbül, Belediye Başkanları Kefli ve Özten’e Aday Adaylığı sürecinde vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederek belediye çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Özten’den Bülbül’e Plaket

Belediye Başkanları Murat Kefli ve Koray Oktay Özten Melisa Bülbüle nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “Adaylıktan ve seçimden sonra, aday olamamanıza rağmen ilk defa Belediyemizi ziyarete gelen Aday adayı siz oldunuz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz” dediler.  Söğütlü Belediye Başkanı Özten, ziyaretinin anısına Melis Bülbül’e plaket takdim etti.    

Avukat arkadaşlarımı yönlendirebilirim

Melisa Bülbül, ziyaretlerine AK Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. Bülbül sırası ile AK Pati İlçe Başkanı Burak Erken ve yönetimini ardından AK Parti Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse, Ak Parti Kaynarca İlçe Başkanı Ahmet Köseoğlu ve Kaynarca Kalburcu Mahallesi Muhtarı Orhan Öcay’ı ziyaret etti. Melisa Bülbül son ziyaretini ise AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Muhsin Zurnacı’ya yaptı.  Bülbül ziyaretlerinde “Önümüzde Cumhurbaşkanlığı 2.Tur seçimi var. Ben gönül verdiğim AK Parti’nin bir neferi olarak bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanabilmesi için üzerime düşeni yapmak için buradayım. Av. olarak seçim günü Hendek İlçesinde sandıklarda görev alacağım. Eğer ki talebiniz olur ise Avukat arkadaşlarımı ilçelerinizde sandıklarda görev almaları konusunda yönlendirebilirim” diyerek ziyaretini kabul ettikleri için teşekkür etti.

Teşekkür ettiler

İlçe Başkanları da Melisa Bülbül’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek meslek ve siyasi hayatında başarılar diledi.  

Sosyal Medyadan seslendi

Ziyaretleri ardından Sosyal medya hesapları üzerinden gençlere mesajlarda veren AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Av. Melisa Bülbül; "Türkiye Yüzyılının başlamasına günler kala gençlerden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a büyük bir sevgi gördük. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Ben gençlere güveniyorum. Gençlerin sahip oldukları imkanların hakkını vereceklerine gönülden inanıyorum.' derken her şeyin farkında olarak konuşmuştu. Belki bizim yaş grubumuz geçmişle günümüzü karşılaştıramayacak kadar yaşamış olmasa da, teknoloji çağında her detaya ulaşmamız mümkün. Ak Parti iktidara geldiğinden beri bu ülkede değişen çok şey oldu, biz gençler olarak bu değişimlerin fazlasıyla farkındayız. Hayatımızın hiç bir anında kuyruklarda beklemedik, hastanelerde en iyi tedavileri aldık, ulaşımda hiç bir sıkıntı yaşamadık. Sayın Cumhurbaşkanım biz gençlerden sözümüzü aldık, sahip olduğumuz tüm imkanların hakkını verecek ve 28 Mayıs günü sandıkları patlatacağız. Sizlerin de söylemiş olduğunuz gibi bir oy, bütün oyunları bozacak. Allah sizi başımızdan eksik etmesin" dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni