Siyaset
Giriş Tarihi : 10-05-2023 11:25

Meral Akşener’in portresini yapıp kendisine hediye etti

Sapancalı ünlü Ressam Ersoy Ayyıldız, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in portresini yapıp Adapazarı Demokrasi Meydanında gerçekleşen miting ardından kendisine hediye etti.

Meral Akşener’in portresini yapıp kendisine hediye etti

Sapancalı ünlü Ressam Ersoy Ayyıldız, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Farklı bir stil ile portresini çizdi. Akşener, Sakarya’da Yaptığı miting esnasında Konuşmalarını tamamlayıp kendi aracına döndüğü esnada Ressam Ersoy Ayyıldız tarafından çizilen portre tablosunu kendi elleri ile Akşener’e hediye olarak takdim etti. Akşener ise tabloya hayran kaldığını belirterek gerek Ressam Ersoy Ayyıldız, gerek yanında bulunduğu yakınları ve hayranları ile beraber bir kaç fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Ressam Ersoy Ayyıldız ise bu tabloyu yaparken herhangi bir siyasi içeriğin olmadığını, sadece Meral Akşener’i çok başarılı bir Siyasetçi olarak gördüğü için içinden geldiği için paylaşmak adına ve siyasi hayatına şans getirmesi için böyle bir çizim yapmak istediğini söyledi.

Ressam Ayyıldız ayrıca Akşener'e; "Sayın Başkanım, sizin çok başarılı, bir o kadar da cesur yürekli bir kişiliğiniz var. Siyasi hayatınızda her zaman duacı olduğumuzu belirtmek isterim. Allah yar ve yardımcınız olsun, yolunuz hep açık olsun. Ayrıca bu çam sakızı çoban armağanımı lütfen kabul edin" diyerek tabloyu kendisine hediye etti. Ressam Ayyıldız, Meral Akşener'in yanısıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da tablosunu yaptı. Ayyıldız, yoğun miting programı sebebiyle Yavaş'ın meydandan ayrılması üzerine tabloyu kendisine iletmesi için yetkililere takdim etti.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni