Siyaset
Giriş Tarihi : 22-03-2023 00:29

Milletvekili A. Adayı Abdullah Şirinden ADA FK’ya ziyaret

Ak Parti 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Abdullah Şirin, ADA Futbol Kulübü’nü (ADA FK) ziyaret ederek kulüp oyuncuları ile bir araya geldi.

Milletvekili A. Adayı Abdullah Şirinden ADA FK’ya ziyaret

28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Abdullah Şirin, aday adaylığı sürecinde çalışma ve ziyaretlerine hız verdi. Aday Adayı Abdullah Şirin, Onursal Başkan Kadir Şirin’in daveti üzerine1.Amatör Küme ekiplerinden ADA Futbol Kulübü’nü (ADA FK) ziyaret etti.

Sakarya’ya en iyi hizmeti vereceğiz

ADA FK Onursal Başkanı Kadir Şirin ile bir süre sohbet eden Abdullah Şirin, ziyaret ardından kulübün takım oyuncuları ile bir araya geldi. Oyuncular ile bir süre spora ilişkin sohbetler yapan Milletvekili Aday Adayı Abdullah Şirin, “Spor ülkemiz ve İlimiz içinde önemli. Spor, hem sağlık açısından hem de gençlerimizin kötü alışkanlıklarından da uzaklaşmasında oldukça etkili. İlimizde çeşitli şampiyonlarda başarı ile Şehrimizi temsil eden bizleri gururlandıran nice sporcularımız var. Bu sporcularımızı sayısını arttırmak hepimizin görevlerinden biri olmalı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip'e Erdoğan’ın başkanlığında, ülke ve Sakarya'ya, yerel yönetimlerle birlikte en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” diyerek Kadir Şirin’e davetinden dolayı teşekkür etti.

Başarılar diledi

ADA Futbol Kulübü Onursal Başkanı Kadir Şirin’de Ak Parti 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Abdullah Şirin’e çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

 

 

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni