Siyaset
Giriş Tarihi : 16-03-2023 23:17

Milletvekili Aday Adayı Alptekin’den İlk ziyaret LC Haber’e

28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Yüksek Endüstri Mühendisi Büşra Duygu Alptekin LC Haber’i ziyaret etti.

 Milletvekili Aday Adayı Alptekin’den İlk ziyaret LC Haber’e

Yüksek Endüstri Mühendisi Büşra Duygu Alptekin 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı için AK Parti Sakarya İl Başkanlığına başvurdu. Aday adaylığı başvuru dilekçesini Başvuru İl Başkanı Yunus Tever’e takdim eden Büşra Duygu Alptekin başvuru ardından LC Haberi ziyaret etti.

Gece gündüz çalışacağım

Alptekin, ziyarette, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Sakarya İl Temsilcisi, LC Haber İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Levent Candan’a, LC Haber’in yayın hayatında başarılar diledi. Büşra Duygu Alptek ziyarette, Sakarya Milletvekili seçilmesi halinde Sakarya ve Ülke meselelerinin çözümünde gece gündüz çalışacağını, ülkemizin her yönden daha da güçlenmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Başarılar diledi

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Sakarya İl Temsilcisi, LC Haber İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Levent Candan ise nazik ziyaretlerinden dolayı 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Yüksek Endüstri Mühendisi Büşra Duygu Alptekin’e siyasi hayatında başarılar diledi.

Büşra Duygu Alptekin Kim ?

Büşra Duygu ALPTEKİN- 1991 yılında Makedon göçmeni bir ailenin evladı olarak İstanbul’da dünyaya geldi. İlkokula FMV Özel Ayazağa Işık İlköğretim Okulu’nda başladı ancak ailesininin Sakarya’ya yerleşmesi nedeniyle ortaokul üçüncü sınıftan itibaren eğitimine Sakarya’da devam etti. Liseyi, Özel Sakarya Eğitim Kurumları’nda birinci olarak tamamladı.

2006 yılında, İngiltere Bournemouth English School’a giderek yabancı dil eğitimini aldı.2015 yılında, Başkent Üniversitesi’de Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret bölümünü bitirdi. Yüksek Lisansını Amerika Birleşik Devletleri Conley Üniversitesi, Siyaset Bilimi dalında; İkinci Yüksek Lisansını Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, İş Sağlığı ve Güvenliği dalında başarıyla tamamladı. Doktora eğitimine Orta Amerika ülkesinde, Azteca Üniversitesi, İşletme Yönetimi dalında devam etmektedir.

2015-2023 yılları arasında AK Parti Sakarya Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, Ekonomi ve Ar-Ge Birim Başkanlıklarını yaptı. 2019 yılında Sapanca Belediye Meclis Üyeliğine seçildi.İş hayatına aile şirketinde başladı. Hizmet sektöründe yer alan Alptekin, Duyal, Avrasya Fast Food ve Baria Sapanca Turizm Limited Şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürmektedir. Alptekin, aynı zamanda Müsiad Sakarya Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesidir.İleri seviye İngilizce ve orta seviye Almanca bilen Alptekin, evli ve 2 çocuk annesidir.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni