Siyaset
Giriş Tarihi : 24-03-2023 18:24

Milletvekili Aday Adayı Beyza Çömlekçioğlu’ndan LC Haber’e ziyaret

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nden 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olan Beyza Çömlekçioğlu, LC Haber’i ziyaret etti.

Milletvekili Aday Adayı Beyza Çömlekçioğlu’ndan LC Haber’e ziyaret

Milletvekili Aday Adayı Beyza Çömlekçioğlu, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Milletvekili Aday Adaylığı başvuru formunu Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Teşkilatına teslim ederek çalışma ve ziyaretlerine hız verdi. Milletvekili Aday Adayı Beyza Çömlekçioğlu, LC Haber’i ziyaret etti. Çömlekçioğlu, ziyaretinde Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Sakarya İl Temsilcisi aynı zamanda LC Haber İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Levent Candan’a çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Çağdaş, dinamik

Aday Adayı Beyza Çömlekçioğlu ziyaretinde yaptığı konuşmasında; “İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünü Mezunu Beyza Çömlekçioğlu, Aday adaylığı başvuru dilekçesini Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Teşkilatına teslim etti. Aday adayı Çömlekçioğlu, başvurusu sonrasında yaptığı açıklamasında; “1993 Sakarya Sapanca’da Doğdum. Orta ve Lise Öğrenimimi Sakarya’da tamamladım. İngilizce biliyorum Lisans Eğitimim Süresi Zarfında; Politika Kulübü, Genç Girişimciler Kulübü ve Genç Siyasetçiler Kulüplerinde Aktif Görevlerde bulundum, Birçok federasyon ve dernekle çalıştım Şu Anda Aktif olarak çalışma hayatıma Aile Şirketimizde devam etmekteyim. Türkiye’nin İnançlı, çağdaş, dinamik bir Ülke olarak yeniden refaha kavuşması için YENİDEN REFAH PARTİSİ” dedi.

Aile toplumun temel taşıdır

Yeniden Refah Partisi Sakarya Milletvekili Aday Adayı Beyza Çömlekçioğlu, konuşmasında, 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanuna ilişkin görüş ve düşüncelerini dile getirdi. Milletvekili Aday Adayı Çömlekçioğlu; “İnandığımız bir dava var. Milli Görüşün içinde doğdum. Şahsım adına en önemli amacım halkımızın refaha kavuşması için toplumun ve aile yapılarımızın kaybedilen değerlerini tekrar geri kazandırmak. Aile toplumun temel taşıdır. Genel Başkanımız M. Ali Fatih Erbakan’ın toplumumuza ve kamuoyuna aktardığı şekilde bu kanunda düzenlemeler olması gerektiğini savunarak mecliste olmak istiyorum. Benim için 6284 kanunu şu anki hali ile Kadını Koruma Kanunu değildir. İçerik olarak birçok maddenin detayının açığa kavuşturulması ve tekrar masaya yatırılıp düzenlenmesi gerekir Kanunun içeriğinin halkımız tarafından araştırılması benim için çok önemli, alt maddelerin içeriğine açılımına internette bile araştırıp baktıkları zaman ne anlatmak istediğimizi çok daha iyi görecekler. Devletimizin ve milletimizin yararına olan her şeyde varız. Ancak devletin, milletin birliğini, dirliğini ve bütünlüğünü bozacak her şeyin de karşısındayız. 6284 sadece kadının beyanına dayalı bir maddedir biz beyana değil, delile dayalı olsun istiyoruz Ayrıca 6284 kanunu erkeği de koruyor ancak bu hiç dile getirilmiyor. Biz sadece kadını değil tüm aileyi korumak istiyoruz.Adil düzen istiyoruz. Aile toplumun temel taşıdır mihenk taşıdır Hukukta Delil olmadan sadece beyanla hüküm verilemez. Burada kanun kendi içinde de çelişiyor. Kadınlar bizim dinimizde zaten kutsaldır. Cennet Annelerin ayakları altındadır.Ben Milli Görüş davasına gönül vermiş bir babanın kızıyım, Aktif olarak çalışıyorum, Hayatıma kendim yön verebiliyorum. Bütün kız çocuklarımızın kendini yetiştirmiş inançlı donanımlı çağdaş ayakları üzerinde durabilen bireyler olması gerektiğine inanıyorum. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” diye söyledi.

Dinimize aykırı

Milletvekili Aday Adayı Beyza Çömlekçioğlu, konuşmasında son dönemlerde eleştiri konusu olan LGBT içinde görüşlerini şu şekilde dile getirdi. Çömlekçioğlu; “LGBT, bizim için kabul edilebilir bir şey değildir. Dernekleşmelerine zaten karşıyız bunun aşikâr olmasını kabul etmiyoruz. Kurulan LGBT derneklerinin gençlerimizi etkisi altına almasını istemiyoruz Ahlaklı ve temiz gençler bu ülkenin geleceğini oluştursun istiyoruz. Biz gençlerimize güveniyoruz Bu tarz küresel planların ve algı operasyonlarının karşısındayız, Bu küresel planın genç yaşlı nüfus oranlarını etkileyen, toplumun aile yapısını bozan, yozlaştıran ve yalnızlaştıran, genç nüfus artışını engelleyen bu sapkın zihniyetin toplumumuza ve ailelerimize verdiği zararlar ortada bunun karşısındayız ve karşısında olmaya da devam edeceğiz. Bu süreçte de genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın yanındayız. Partimiz 30 maddelik taleplerini sundu. Cumhur ittifakı böyle bir protokol imzalamayı prensiplerine ters düştüğünü belirterek reddetti. Menfaatimize dair hiçbir madde yoktu. Bu 30 madde içerisinde ne bir bakanlık ne bir milletvekilliği taleplerimiz asla olmadı, “zaten kendi logosu ile seçime giren bir parti niçin vekillik ya da bakanlık istesin”. Sunduğumuz maddeler Milletimize ve devletimize fayla sağlayacak maddelerdir. Bu maddeler tarafımızca verilen tavizlere rağmen kabul edilmedi. Biz kendimizden eminiz. Kamuoyunda oluşturulmuş ve oluşturulmaya çalışılan algının tam aksine diğer siyasi partilere nazaran Milli görüş çizgisinde yeniliğe herkesten çok açığız. Türkiye’yi Yeniden Ayağa kaldıracak çok sayıda üstün ve çok değerli kalkınma projelerimiz mevcut” dedi.

Halkımızın refahı için

Beyza Çömlekçioğlu, “Yeniden Refah Partisi olarak iktidar olduklarında ilk 100 gün icraatları programını başlatıp milli kaynak paketlerini devreye sokacaklarını, halkımızın refahı için Ekonomide ,eğitimde ve daha bir çok alanda yeniden düzenlemeler yapılandırmalar oluşturacağız, Denk bütçe oluşturup, havuz sistemini devreye sokacağız. Bütün vatandaşlarımızın partimizin icraat programına ve milli kaynak paketi detaylarına Yeniden refah Partisi’nin internet sitesi üzerinden erişebileceğini belirterek dikkat çekti ve hedefimiz küresel sistemin dayattığı planlanmış algı operasyonlarını kırmak, Ülkemizi ve milletlimizi YENİDEN REFAH’ a Kavuşturmaktır” diye konuştu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni