Siyaset
Giriş Tarihi : 23-03-2023 20:44

Milletvekili Aday Adayı Sevilay Gönen’den LC Haber’e ziyaret

Gelecek Partisi 28. Dönem Sakarya Milletvekili Aday Adayı Sevilay Gönen, LC Haber’i ziyaret etti.

Milletvekili Aday Adayı Sevilay Gönen’den LC Haber’e ziyaret

Milletvekili Aday Adayı Sevilay Gönen, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Milletvekili Aday Adaylığı başvuru formunu Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Fatin Sevindik’e teslim ederek çalışma ve ziyaretlerine hız verdi. Aday Adayı Sevilay Gönen, çalışmaları kapsamında LC Haber’i ziyaret etti. Ziyarette, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Sakarya İl Temsilcisi aynı zamanda LC Haber İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Levent Candan ile bir süre sohbet etti.

Yılmadan, bıkmadan, azimle çalışacağım

Milletvekili Aday Adayı Sevilay Gönen, “Gelecek Partisi Sakarya Kurucular Kurulu Üyesiyim. Bir dönem Sakarya İl Başkan Yardımcılığı ve Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı görevi yaptım. 14 Mayıs’ta yapılacak 28 Dönem Sakarya Milletvekilliği için gönül verdiğim partimden Aday Adayı oldum. Sakarya ve ülkem için azimle, yılmadan, bıkmadan çalışmak için Aday adayı oldum” diyerek Levent Candan’a LC Haberin yayın hayatında başarılar diledi.

Hayırlı olsun temennisinde bulundu

UGC Sakarya İl Temsilcisi aynı zamanda LC Haber İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Levent Candan, ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gelecek Partisi 28. Dönem Sakarya Milletvekili Aday Adayı Sevilay Gönen’e çalışmalarında başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Sevilay Gönen Kim?

Sevilay Gönen, kendisini şöyle ifade etti; 1976 doğumluyum. Aslen Kahramanmaraşlıyım. İlk-Orta-Lise eğitimimi Sakarya’da tamamladım. 1993-94 yılında üniversite ve çalışma hayatıma başladım. Anadolu Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü mezunuyum. Mesleğime Turizm beldelerinde 1999 yılına kadar yapmış olup Sakarya’da yaşamış olduğumuz depremle birlikte noktaladım. Sonrasında memleketim K.Maraş/Afşin ilçesinde 2 yıl devlet okullarından İngilizce öğretmenliği yaptım. 2002 yılından sonra Sakarya’dan bilgisayarlı Muhasebe eğitimi alarak özel sektörde ön muhasebe ve insan kaynakları departmanlarında görev yaptım. Şuan EYT’li olarak ailemle yaşamımı idare ettiriyorum. Emekli öğretmen bir annenin ve Emekli Ziraat Teknisyeni bir babanın kızı olarak 25 yıl bu devlete hizmet eden bir aileden gelmiş olmanın sorumluluğuyla hizmet etmek adına Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun eğitimci, mütevazi ve dürüst kişiliğiyle müsemma olan bu siyasi oluşuma katıldım. Gelecek Partisi’nin bir neferi olarak ülkemizi ileriye taşımak, milletimiz ve vatanımıza hizmet sağlamak adına bu göreve talip olmaktan onur ve gurur duyarım. Takdir sizindir.” dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni