Genel
Giriş Tarihi : 13-03-2023 17:25

MÜSİAD Sakarya Şubesi'nden Resim Sergisine Müzayedeye davet

Müstakil İş Adamları Derneği Sakarya Şubesi tarafından hazırlanan proje kapsamında Kahramanmaraş’ta depremzede çocuklar tarafından çizilen resimler, 17-18-19 Mart’ta Serdivan AVM’de sergilenecek. Sergiden elde edilen gelir ise bölgedeki depremzede çocukların ailelerine paylaştırılacak.

MÜSİAD Sakarya Şubesi'nden Resim Sergisine Müzayedeye davet

MÜSİAD Sakarya Şubesi tarafından hazırlanan ve Sakarya Valiliği’nce desteklenen ‘Renginiz, sesimiz’ isimli proje kapsamında Sakarya’dan Kahramanmaraş'a giden 8 kişilik ekip, 2 gün boyunca çok sayıda çadırkenti ziyaret ederek depremzede çocuklarla bir araya geldi. Proje kapsamında; çocuklarla oyun oynayan ve resim yapmalarını sağlayan ekip üyeleri, çocukların resimlerini ve hikayelerini tek tek topladı. Hazırlanan 6 metrelik kanvas tabloya el baskısı yapan çocuklara resim defteri ve boyalar hediye edilirken yaklaşık 3 bin depremzede çocuğa ulaşıldı.

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan MÜSİAD Sakarya İl Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, “Yaşanan deprem felaketinden sonra; MÜSİAD Sakarya olarak ilk günden itibaren bu yana tüm gücümüzle buradaki vatandaşlarımızın, depremzede kardeşlerimizin yanında olduk. Depremi yaşayan çocukların burada kendi hayallerini resmetmelerini ve o hayalleri şehrimize taşımayı hedefliyoruz. 17-18-19 Mart tarihinde Sakarya’da düzenlenecek sergiye tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Orada çocuklarımızın resimlerini sergileyeceğiz ve inşallah elde edeceğimiz geliri bölgedeki ailelere göndereceğiz” ifadelerini kullandı.

17-18-19 MART’TA SERGİLENECEK

MÜSİAD Sakarya Şubesi tarafından hazırlanan ‘Renginiz, sesimiz’ projesi kapsamında Kahramanmaraş’taki depremzede çocukların hazırladığı resimler ve çocukların el izlerinden oluşan 6 metrelik kanvas tablo; 17-18-19 Mart tarihinde Serdivan AVM’nin zemin katında sergilenecek. Sergi ve satışlardan elde edilen gelirler ise Kahramanmaraş’taki depremzede ailelere eşit şekilde dağıtılacak.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni