Siyaset
Giriş Tarihi : 03-03-2024 18:30

Osman Cem Tanrısev: “Her şey Serdivan’ımız için”

Zafer Partisi Serdivan 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Osman Cem Tanrısev, Kazımpaşa, Selahiye, Adatıp ve Harman Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Osman Cem Tanrısev: “Her şey Serdivan’ımız için”

Kazımpaşa, Selahiye, Adatıp ve Harman Mahallesi’nde halkla bir araya gelen Zafer Partisi Serdivan 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Osman Cem Tanrısev, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kazımpaşa ve Selahiye Mahallelerinde kahvehane ziyaretlerinde bulundu. Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve önerilerini dinleyen Tarnısev, “Canla başla seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızla sık sık bir araya geliyoruz, problemleri ve çözüm önerilerini dikkatle dinliyoruz. Her şey Serdivan’ımız için. Birlikte, el ele başaracağız” açıklamalarında bulundu.

Tanrısev, kahve ziyaretinde vatandaşın çay ile muhabbetine ortak olurken, oradan Adatıp ve Harman Mahallelerine geçti. Yeni yapılan Hz. Ömer Camii’ni ziyaret eden Tanrısev, Caminin yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Hz. Ömer Camii ziyaretinin ardından mahallenin kahvehanesini ziyaret eden Meclis Üyesi Adayı Osman Cem Tanrısev, halkın desteğini istedi.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni