Siyaset
Giriş Tarihi : 21-02-2024 15:11

Osman Cem Tanrısev "O" mahallenin muhtarlar adaylarıyla bir araya geldi

Zafer Partisi 1'inci sıra Serdivan Belediye Meclis Üyesi Adayı Osman Cem Tanrısev, 32 Evler Mahallesi Muhtar adaylarıyla bir araya geldi.

Osman Cem Tanrısev

Seçim takvimine an be an yaklaşırken, adaylar çalışmalarına hızla devam ediyor. Zafer Partisi 1'inci sıra Serdivan Belediye Meclis Üyesi Adayı Osman Cem Tanrısev, 32 Evler Mahallesi Muhtar adaylarıyla bir araya geldi. Mahallenin sorunlarını dinleyen Tanrısev, muhtar adaylarına başarılar diledi.

Zafer Partisi Serdivan 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Emekli Asker Osman Cem Tanrısev, 32 Evler Mahallesi Muhtar adaylarından; Leyla Ok, Saim Akarsu, Mustafa Kızılboğa, Veysel Karani Karaköse ve azaları ile bir araya geldi. Mahallenin sorunlarını dinleyen Meclis Üyesi Adayı Tanrısev, Muhtar adaylarının projeleri ile ilgili kapsamlı bir istişare de bulundu.

"Muhtarlarımızla sürekli temasta bulunacağız"

Ziyaretin ardından açıklama yapan Zafer Partisi 1'inci sıra Meclis Üyesi Adayı Osman Cem Tanrısev, "Muhtarlar adaylarımızla güzel bir diyalog içinde güzel bir akşam geçirdik. Hepsine başarılar dilerim. Projelerimizi kendilerine anlattık. Onların sorunlarını dinledik. Seçilirler ise nasıl bir çalışma icinde olacaklarını öğrendik. Meclis üyesi olmamız durumunda seçilecek olan Muhtar adayımızla tüm sorunlarının giderilmesi için yakın temasta içinde olacağımızı bildirdim. Tüm adaylara başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni