Siyaset
Giriş Tarihi : 07-01-2024 12:22

Osman Cem Tanrısev: Serdivan için şimdi daha çok çalışma vakti

Zafer Partisi Serdivan Belediye 1’inci sıra Meclis Üyesi Adayı Osman Cem Tanrısev oldu. İlçe Başkanlığına başvuru dosyasını teslim eden Tanrısev, “Serdivan için şimdi daha çok çalışma vakti” dedi.

Osman Cem Tanrısev: Serdivan için şimdi daha çok çalışma vakti

Zafer Partisi Serdivan Belediyesi 1’inci sıra Meclis Üyesi Adayı Osman Tanrısev, adaylık başvuru formunu Zafer Partisi Sakarya İl Başkanlığına giderek İl Başkanı Yücel Tercan'a teslim etti. “Serdivan’ımız için hayırlı uğurlu olsun” diyen Tanrısev, “Partimiz Serdivan Belediyesi 1. sıra Meclis Üyesi Adaylığını uygun gördü. İlçe başkanıma ve parti teşkilatıma teşekkür ediyorum. Serdivan için şimdi daha çok çalışma vakti” açıklamalarında bulundu.

Zafer Partisi Serdivan Belediye Meclis Üyesi Adayı Osman Can Tanrısev kimdir?

1970 yılında Sakarya Serdivan, Bahcelievler mahallesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimi Mithatpasa Okulu’nda tamamladıktan sonra, 1’inci Endüstri Meslek Lisesi’ni bitiren Tanrısev, Sosyoloji ve Emlak yönetimi mezunu. Ayrıca Aile Danışmanlığı ve Nlp Eğitimleri de aldı.1992 ile 2015 yılları arasında Türk Silahlı Kuvvetleri’nde Uzman Çavuş rütbesiyle görev yaptı. 1 Ocak 2015 yılında emekli oldu. Halen Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet eden Tanrısev, evli ve 2 çocuk babası. Son olarak 31 Mart yerel seçimlerinde Serdivan Belediyesi Zafer Partisi 1. Sıra meclis üyesi adayı oldu.

 

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni