Siyaset
Giriş Tarihi : 15-12-2023 17:53

Rıdvan Duran’dan LC Haber ailesine ziyaret

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Duran LC Haber ekibini ziyaret etti. Projelerinden bahseden Duran; “Sakarya’yı hem kültürel hem de sosyal anlamda daha ileri noktaya taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Rıdvan Duran’dan LC Haber ailesine ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcılığı görevinden istifa ederek AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Rıdvan Duran; seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere devam ediyor. Basın kuruluşları ile bir araya gelen aday adayı Duran, LC Haber Ajansı ekibini ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti’de ve STK’larda birçok görev alan, ayrıca Federasyon genel sekreterliği ve Dernek Başkanlığı görevlerinde de bulunan Zehra Toy; www.lchaber.com İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni, Dünya Basın Mensupları Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Sakarya Temsilcisi Levent Candan; LC Haber Haber Müdürü Orhan Becan; LC Haber Editörü Ülkü Hilal Yıldız’ın yanı sıra AK Parti Adapazarı Belediye Meclis üyesi aday adayı, Sakarya Katlı Pazaryeri Alışveriş Merkezi Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya İl Başkanı ve Medet Eli Derneği başkan yardımcısı Mehmet Demir de hazır bulundu.

Sakarya ile ilgili projelerini ve vizyonunu paylaşan Duran, aday adaylık sürecindeki çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Sakarya’ya dışarıdan göçün çoğaldığını belirten Duran, önlem alınması gerektiğini vurguladı. Duran; “İstanbul’dan ve çevre şehirlerden Sakarya’ya ciddi oranda göç var. Bunun kontrollü bir şekilde yapılması ve önlem alınması gerekiyor. Memleketim Sakarya için bakanlıktaki görevimden istifa ederek aday adaylığına başvurdum. Sakarya’yı hem kültürel hem de sosyal anlamda daha ileri noktaya taşımamız gerekiyor” ifadelerini kullanarak yakında vizyon projelerini açıklayacağını söyledi.

Ziyaretin ardından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Duran, LC Haber ekibine misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. LC Haber İmtiyaz Sahibi Levent Candan ise nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni