Genel
Giriş Tarihi : 07-01-2023 21:55   Güncelleme : 07-01-2023 21:55

Sadibey Baklava Yazlık Şubesi hizmete açıldı

Samet Kobaş’ın işletme sahibi olduğu Sadibey Baklava Hendek’ten sonra ikinci şubesini Yazlıkta açtı

Sadibey Baklava Yazlık Şubesi hizmete açıldı

Samet Kobaş’ın işletme sahibi olduğu Sadibey Baklava Hendek’ten sonra ikinci şubesini Yazlıkta açtı.

Soğuk Baklavanın mucidi olan Sadibey Baklava Sakarya’da kurumsallaşıyor. Sadettin Çolak’ın isim sahibi olduğu Sadibey Baklava, Samet Kobaş,  tarafından ilimizde hızla şubeleşiyor. İşletme sahibi Samet Kobaş, Hendek İlçesi ardından ikinci şubesini Serdivan Yazlık’ta açtı.

Görkemli açılış

Açış törenine; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili ve Belediye Meclis Üyesi Behlül Bayrak, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Özden ve Bahtiyar Nalbant, Serdivan Belediyesi Başkan Yardımcısı Selvet Karaoğlu, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Erdal Erdem,  ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Sadibey Baklavalar isim sahibi Sadettin Çolak, Karate Dünya ve Olimpiyat Hakemi Uğur Kobaş, ASKF Yöneticilerinden Necmettin Koçak ve Yahya Berk, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Derneği Sakarya İl Temsilcisi ve LC Haber Sorumlu Müdürü Levent Candan, iş, siyaset, spor camiasından çok sayıda davetli katıldı.

KOBAŞ; “Üçüncü Şubemizi Karasuya açacağız”

Düzenlenen açılış töreni ardından Sadibey Baklava ve Şube hizmetlerine yönelik bilgiler veren Sadibey Baklava işletme sahibi Samet Kobaş; “ Sadibey Baklava Sakarya’da kurumsallaşan bir firma. Bunun ilk öncelikle Franchising şeklinde Hendek Şubesini ben açtım. Sakarya’da 9 yıldır imalat yapıyoruz. Zengin tatlı çeşitlerimiz arasında en önem verdiğimiz Soğuk Baklava. Bu baklavayı Marmara Bölgesine getiren ve sevdirende isim babası olan Sadettin Çolak’tır. Sadibey Baklavayı tüm il geneline yaymak istiyoruz.. Bu amaçla Sadettin Çolak ile güzel işler yapmayı amaçlıyoruz. Hendek İlçesi ardından bu gün Vatan Mahallesi 4213 Sokak 61/DC adresimizde İkinci Şubemizi hayata geçirdik. Kısmet olursa 3’üncü Şubemizi yaklaşık 1 ay sonra Karasu’ya açacağız” dedi.   

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni