Genel
Giriş Tarihi : 14-12-2022 13:32   Güncelleme : 14-12-2022 13:32

Sakarya'da bir ilk daha

Sakarya’da bir ilk olan; cerrahi, fizik tedavi,  ultrasonografi, sitoloji, endoskopi, laboratuvar gibi her türlü evcil hayvan tedavisi yapıldığı 7/ 24 hizmet veren hayvan hastahanesi düzeyindeki ‘Petheart Veteriner Kliniği’; düzenlenen kalabalık bir sade törenle hizmete girdi

Sakarya'da bir ilk daha

Sakarya’da bir ilk olan; cerrahi, fizik tedavi,  ultrasonografi, sitoloji, endoskopi, laboratuvar gibi her türlü evcil hayvan tedavisi yapıldığı 7/ 24 hizmet veren hayvan hastahanesi düzeyindeki ‘Petheart Veteriner Kliniği’; düzenlenen kalabalık bir sade törenle hizmete girdi.

Başhekim Dvm Veteriner Hekim Özkan Demir bünyesinde, 4 uzman veteriner hekimin hizmet verdiği Petheart Veteriner Kliniği; Serdivan Cadde 54 karşısı Payitaht İş Merkezi’nde hizmete girdi. Açılış törenine; Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, Sakarya Besiciler Esnaf Odası Başkanı Halit Karaduman, Sakarya Veteriner Hekimler Odası Başkanı Volkan Toker, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Matur, Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya İl Başkanı ve Katlı Pazaryeri Alışveriş Merkezi Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir, 15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Koç, Turan Bilimler Akademisi Sakarya İl Başkanı Zeki Feratoğlu, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Sakarya İl Temsilcisi ve LC Haber Genel Yayın Yönetmeni Levent Candan ile iş, stk, esnaf camiasından çok sayıda davetli katıldı.

Hayvan hastanesi standartlarında

Petheart Veteriner Kliniği hakkında bilgiler veren Başhekim Dvm Veteriner Hekim Özkan Demir; “Petheart Veteriner Kliniği, Sakarya’da bir ilktir. Hayvan hastanesi standartlarında hizmet veren veteriner kliniğimizi açıyoruz. Her türlü dâhiliye ve cerrahi vakalarda tanı ve teşhise giden yolda üst düzey laboratuvar ve görüntüleme teknikleri ile tüm patili dostlarımıza 4 uzman veteriner hekim ile sağlık hizmeti sunuyoruz. Dâhiliye, Ekokardiyografi,  Doopler, Ultrasonografi, Laboratuvar, Sitoloji, Endoskopi ve Fizik Tedavi hizmetlerimiz var” dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni