Siyaset
Giriş Tarihi : 25-02-2024 13:05

SP Büyükşehir Adayı Ayhan’dan ve Adapazarı Adayı Çakıroğlu’ndan LC Haber’e ziyaret

Yerel seçimlerde Sakarya siyasetinde oldukça öne çıkan Saadet Partisi’nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan ve Adapazarı Belediye Başkan Adayı Aytaç Çakıroğlu ile birlikte yönetim kurulu üyeleri LC Haber ailesini ziyaret etti.

SP Büyükşehir Adayı Ayhan’dan ve Adapazarı Adayı Çakıroğlu’ndan LC Haber’e ziyaret

Yerel Seçim takvimi an be an yaklaşırken Saadet Partisi ve adayları adeta ince eleyip sık dokuyor. Seçim çalışmaları kapsamında basın ziyaretlerinde bulunan Saadet Partisi (SP) Sakarya Büyükşehir Belediye (SBB) Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan ve SP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Aytaç Çakıroğlu, LC Haber çalışma ofisine gelerek İmtiyaz Sahibi Levent Candan, LC Haber Onursal Başkanı Mehmet Demir, LC Haber Genel Yayın Koordinatörü Ülkü Hilal Yıldız ve çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Yönetim kurulu üyeleri de katıldı

“Daha iyi bir Sakarya senin hakkın” ve “Doğru Adam” sloganıyla seçim çalışmalarına başlayan Büyükşehir Başkan Adayı Ayhan ve Adapazarı Başkan Adayı Çakıroğlu’na ziyarette; SP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Selman İskender, SP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Av. Ali Gürler, SP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Osman Tandoğan, SP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Casim Çelik, SP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Uğur Girgin, SP Adapazarı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Birinci ve SP Adapazarı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Dinçer de eşlik etti.

"Daha iyi Sakarya senin hakkın"

Seçim çalışmalarından ve projelerinden bahseden Saadet Partili Sakarya Büyükşehir Başkan Adayı, vatandaştan çok güzel dönüşler aldığını belirtti. Ayhan, “Açıkçası beklentimizin bile üzerinde bir ilgiyle karşı karşıyayız. Nereye ziyarete gitsek sağ olsunlar teveccühle karşılıyorlar. Biz, Sakarya’da AK Parti’nin Büyükşehir adayı Sayın Yusuf Alemdar’ın karşısında en güçlü aday olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Adapazarı Başkan Adayımız Aytaç Çakıroğlu beyefendi de öyle. Gece, gündüz demeden seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımıza, daha iyi Sakarya ve daha iyi bir Adapazarı senin hakkın diyoruz” açıklamalarında bulundu.

Sosyal medyada paylaştı

Ziyaretin ardından Saadet Partili isimler misafirperverliğinden dolayı LC Haber ailesine teşekkür ederken, Büyükşehir Adayı Ömer Abdullah Ayhan da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Ayhan,"LC Haber Ajansı İmtiyaz sahibi Sayın Levent Candan, Genel Yayın Koordinatörü Ülkü Hilal Yıldız ve değerli çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldik. Hoş sohbeti ve misafirperverlikleri için LC Haber Ajansı ailesine teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" açıklamasıyla paylaşım yaptı.

 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni