Genel
Giriş Tarihi : 08-09-2022 15:46   Güncelleme : 08-09-2022 15:46

THE MOON Sapanca açılış için gün sayıyor

Eğlence sektörünün iddialı isimlerinden Mesut Korkmaz’ın imzasını taşıyan “The Moon” ethnic House temasıyla tasarlanan mekan ilk bakışta farkını ortaya koyuyor

THE MOON Sapanca açılış için gün sayıyor

Eğlence sektörünün iddialı isimlerinden Mesut Korkmaz’ın imzasını taşıyan “The Moon” ethnic House temasıyla tasarlanan mekan ilk bakışta farkını ortaya koyuyor. Rüstempaşa Mahallesi Kumbaz Mevki Özkum Caddesi’nde, 17 Eylül Cumartesi günü saat 19.00 gerçekleşecek açılış töreniyle hizmete girecek olan THE MOON Sapanca, Birbirinden farklı kültür etkinlikleri, sahne şovları, müzik ve lezzetli yemekleriyle harmanlayarak misafirlerinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Anadolu Kültür Etkinlikleri kapsamında; Tulum, Kemençe, Davul ve Darbuka gibi yöresel enstrümanlar, canlı performanslar ve folklorik danslar eşliğinde sunulacağı sahnesi tamamlanarak gösterilere hazır hale geldi. Mekanda ayrıca söz konusu sahne dışında, fotoğraf, seramik, resim ve minyatür ve heykel sergileri için proje ve hazırlıklara başlandı.  

450 Metrekarelik kapalı alana sahip The Moon’un yemek menüsü de alışılmışın oldukça dışında olacak. Mekanın adeta kendi imzasını taşıyacak menü benzersiz sunumu ve Sapanca’nın eşsiz manzarasıyla misafirlerini ağırlayacak. Müziğin, sanatın ve lezzetin bir arada olduğu “The Moon” Sakarya, Kocaeli, İstanbul ve çevresinde bir çok ilke imza atarak adından söz ettirecek.    

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni